ילד בן 4.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4.5
    רונה
    11/09/2011

שלום רב,
    בני בן ה-4.5 נכנס השנה לגן טרום חובה ולצערי הוא עדיין לא גמול, הוא עושה את צרכיו קקי/ פיפי בתחתונים ולעיתים הוא אפילו לא מיידע אותי אלא ממשיך בעיסוקיו כאילו כלום לא קרה. העניין נמשך כך כבר תקופה ארוכה ואני אובדת עצות זה ממש מתסכל מה עליי לעשות? הדבר מפריע מאוד לגננת והיא כבר יצרה איתי קשר על כך. אשמח אם אוכל לקבל הכוונה/ המלצות בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 4.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4.5 - תגובה

סמדר ריינר
    11/09/2011

שלום רונה,
    לא ציינת מה ניסית לעשות כדי לגמול אותו ומדוע זה לא הצליח. זה אכן גיל קצת גדול, ונשמע שהוא בכלל לא כל כך מוטרד מזה. האם את מוטרדת? האם ניסית לגמול אותו? אם תתני יותר פרטים ניתן יהיה להתייחס לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 4.5

רונה
    11/09/2011

ניסיתי לגמול אותו כבר מלפני שנה וחצי קניתי לו ישבנון והסברתי לו שרק בשירותים צריך לעשות את הצרכים רכשתי דיסק בנושא והוא היה צופה בו המון והשתמשתי בשיטה של פיפי פרס. היתה התחלה לא קלה בנוסף גם ביקשתי מהגננת שתזכיר לו כל שעה אם הוא צריך לשירותים ובנוסף אחרי ארוחת בוקר/ צהריים לשים אותו בשירותים. עד לפני כחצי שנה המצב השתפר וזה כבר בה ממנו כשהיה צריך ללכת לשירותים גם לפיפי וגם לקקי. ולאחרונה הוא פשוט נסוג אחורה. אציין שיש לו אח קטן בן 2.5 שנמצא בתהליך גמילה, יכול להיות שהוא פשוט מחקה אותו? השבוע עשיתי טבלה על הדלת והבטחתי לו שכל יום שיעבור בלי פספוס נשים מדבקה ואחרי 4 מדבקות לפחות יקבל מתנה מאיתנו. אני פשוט מנסה הכל הגננת מהגן מתקשרת אליי בכל יום שלמרות כל השיחות עימו הוא עדיין מפספס ושהם לא אמורים להתעסק בזה בגן עיריה. מה עליי לעשות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תגובה- דחוףףף

רונה
    12/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 4.5 - תגובה

סמדר ריינר
    12/09/2011

שלום רונה,
    לא ברור לי ממה נובעת הנסיגה. גיל 4.5 זה גיל כבר גדול. אם זה אכן נובע מהעובדה שהוא מקנא באחיו מסיבה כלשהי, בגלל שאחיו מקבל הרבה התייחסות סביב נושא הגמילה, כדאי לחשוב איך אפשר לתת לו המתייחסות משלו, בזמן איכות נפרד רק איתו, ובדרכים נוספות כמו חיזוקים לדברים אחרים שהוא עושה וכו', באופן שבו לא ייווצר המצב שאולי קיים היום שהוא חושב שכדי לקב יותרתשומת לב צריך להעסיק אתכם סביב גמילה - כי יש עוד דרכים לקבל תשומת לב. במקביל הייתי יורדת לגמרי, אבל לגמרי מנושא הגמילה, כי יכול להיות שכל עוד הוא מקבל תשומת לב סביב זה אין לו אינטרס להיגמל.
    אם זה לא עוזר, אנא פנו להדרכת הורים מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו