מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שלא אוכלהילי11/09/2011
שלום
בני בן 5 הוא כמעט ולא אוכל עד שהוא נכנס לגן עירייה הוא אכל ארוחת צהריים סביר בגן הפרטי ובבית
בערבים תמיד הייתה לי בעיה עם ארוחת הערב כמעט כל מה שאני מכינה לו הוא אינו אוכל וזה אחרי שאני מבררת איתו מה הוא רוצה לאכול , היו פעמים שהוא עזר לי להכין את הארוחה ועדיין לא אכל אותה, ניסיתי גם לעניין לו את האוכל כמו סנדוויץ' בצורות או ירקות בצורות אבל לא. עכשיו גם ארוחת צהריים הוא לא אוכל לא בצהרון בגן ולא בבית בסופי שבוע.
יש רק דבר אחד שהוא מוכן לאכול זה קוסקוס + מרק ללא הירקות + עוף מהמרק
אני לא מכינה לו כל הזמן מפני שאני רוצה שיחשף לעוד מאכלים ובצהרון לא כל יום יש את זה
בסופי שבוע כשהוא לא אוכל ארוחת צהריים בשעות אחר הצהריים הוא מבקש לאכול שטויות ואני מסרבת לתת לו ואומרת לו שיש את הארוחה מהצהרים וזה הדבר היחיד שאני מוכנה שיאכל
עוד דבר זה שבערב לפני השינה הוא מקבל שוקו בלי שום קשר לזה שאכל או לא.
היינו איתו בטיפת חלב והוא ירד באחוזון
אני מודאגת ולא יודעת מה לעשות ואיך להתנהג
אשמח לקבל רעיונות
תודה,הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שלא אוכל - תגובה
סמדר ריינר12/09/2011שלום הילי,
יכול להיות שנושא האוכל אצלכם בבית נהיה מרכזי מדי. האם זה מסוכן שהוא ירד אחוזון? אם הוא לא במצב שיש בו סיכון בריאותי, הייתי בהחלט ממליצה לכם לרדת מהנושא, ולהרפות ממנו. כל עוד את דרוכה, חרדה, מחכה בציפייה שסוף סוף הוא יאכל - זה לא ילך. תנסי להרגע ולהמשיך בשיגרה. אני די בטוחה שברגע שזה לא יהיה אישיו כזה מבחינתך גם הוא "ישכח" שהוא הכריז על סוג של שביתת רעב.
אם את בכל זאת מודאגת וזה לא עוזר, אולי כדאי שתפנו להדרכת הורים אצל מומחים להפרעות אכילה בגיל הרך, למשל בבית חולים שניידר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מבקש ממתקים
הילי12/09/2011תודה על התגובה
אני אבדוק את עניין הדרכת ההורים, רק שאלה קטנה
אם הוא מבקש ממתקים האם להתעקש ולא לתת או לתת כמה שהוא רוצה?
ולהראות לו שזה לא מפריע לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מבקש ממתקים - תגובה
סמדר ריינר13/09/2011שלום הילי,
לא, לא זאת הייתה הכוונה. בודאי שאת לא אמורה לתת לו ממתקים, את רק לא אמורה להתרגש מזה שהוא לא אוכל. גם מזה שהוא בוכה שכשהוא לא מקבל ממתקים את לא אמורה להתרגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)