מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוקת שקשורה לסבתא יותר מדישירן11/09/2011
שלום רב,
יש לי תינוקת בת שנה.
אנחנו גרים מהיום שהיא נולדה אצל הוריי.
אימי עזרה לי ועוזרת לי מאוד בגידול של הילדה.
העניין הוא כזה- הבת שלי מאוד מאוד קשורה לאמא שלי.
כשאמא שלי חוזרת מהעבודה היא ישר רצה אליה ורוצה להיות על הידיים שלה למשך זמן רב, למרות שהיא ילדה שבדר"כ לא אוהבת על הידיים ורוצה חופשיות ועל הרצפה.
ובמקרה שאמא שלי הולכת היא מתחילה לבכות בכי היסטרי שלא אופייני לה- היא לא ילדה שנוטה לבכות הרבה ובהיסטריה כזאת.
כשהיא עם אמא שלי היא לא מוכנה לבוא לא אליי ולא לבעלי או לסבא שלה שגם מקדישים לה המון תשומת לב. אפילו כשאני הולכת מהבית והיא עם אמא שלי היא לא בוכה ככה.
בעוד כחודשיים אנחנו צפויים לעבור דירה בעז"ה, ואני רוצה לדעת ולקבל מידע איך להקל על הילדה מבחינת הפרידה מסבתא, אני חוששת שתיווצר אצלה טראומה של נטישה.
האם זה בכלל טבעי? מה לעשות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת שקשורה לסבתא יותר מדי - תגובה
נעמה סבג שמש12/09/2011שירן שלום,
הקשר שנוצר ביניהם הוא טבעי ולא צריך להדאיג אותך.
דאגי שאחרי המעבר לא יהיה ניתוק למס' רב של ימים, כדי שהריחוק ייעשה בהדרגה וברגישות.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
יועצת שינה ומנחת הורים בשיטת הצילום הבלעדית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שירן13/09/2011לפעמים אני מרגישה שהיא קשורה יותר לאמא שלי מאשר אליי ולבעלי.
יכול להיות מצב כזה? אני משתדלת להקדיש לה המון תשומת לב, מצד שני אני גם עובדת אז אמא שלי לפעמים מוציאה אותה מהמטפלת וגם מביאה אותה. אולי אני עושה משהו לא תקין? אני חוששת שכשנעבור דירה כשהבת שלי תהיה עם אמא שלי היא לא תיתן לה ללכת או שתבכה מאוד כשהיא תלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)