מעבר לגן אחר - לא קיבלתי התייחסות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן אחר - לא קיבלתי התייחסות
    אושרת
    12/09/2011

שלום שמי אושרת ואני אמא לדניאל בן השנתיים.

אני פונה אליכם להתייעצות בנושא העברתו לגן של גילאי 3 מכיוון שדניאל מאוד מפותח ובוגר לגילו .הוא החל לדבר בגיל שנה וחצי והיום הוא מדבר ממש משפטים שלמים .
    בגיל שנה וחצי הוא הועבר לגן של הילדים הבוגרים יותר של גילאי שנתיים -שנתיים וחצי והתנהלותו מולם היתה מדהימה הוא התבגר נורא ולמד מהם המון (בגן של הקטנים יותר היה מרביץ המון ולאחר שעבר לבוגרים הפסיק להרביץ מהר מאוד).
    השנה הבוגרים עזבו לגן אחר והוא נשאר עם בני גילו וקטנים ממנו בשנה. הם עדיין לא מדברים ובימים האחרונים אני רואה שמתחילה רגרסיה אצל דניאל הוא חוזר אחורהכלומר מתחיל להרביץ שוב ולבכות על כל דבר שלא מתאים לו .
    חשוב לי לציין שגם הגננת מציינת המון את התפתחות השפה שלו וכי הוא בוגר מאוד לגילו .
    האם זה רעיון טוב לבקש מהגננת להעביר אותו לכיתה של הגדולים ? האם יכול להיגרם לו נזק או שאולי זה דווקא יועיל יותר ?
    דבר נוסף שחשוב לי לציין שהוא עדיין לא נגמל מהטיטולים ואולי זה קצת יכול להפריע במעבר שלו או אולי גם לעזור
    אני ממש אשמח לקבל את ההעצה שלכם בנושא
    תודה וערב טוב אושרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן אחר - לא קיבלתי התייחסות - תגובה

סמדר ריינר
    12/09/2011

שלום אושרת,
    בעיני ממש לא מתאים להעביר לגן של בני 3, לא נורא אם יש רגרסיה מסויימת, ויכול להיות שהיא הייתה קורית בלאו הכי מכל מיני סיבות זה לא חייב להיות קשור לכך שהוא עם ילדים קטנים. מותר לילד להיות ברגרסיה לפעמים, זה גם חלק מההתפתחות. יש שם גם ילדים בני גילו, ונשמע לי שזה המקום שמתאים לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו