לאכול ליד שולחן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לאכול ליד שולחן
    אנונימית
    13/09/2011

שלום,
    האם זה קריטי לחנך תינוקת בת שנה שאוכלים רק ליד שולחן?

לרוב אנחנו מאכילים את התינוקת ליד השולחן בכיסא שלה, אבל מהר מאוד נמאס לה לשבת שם והיא מבקשת לצאת. לרוב היא עדיין לא סיימה לאכול ואני ממשיכה להאכיל אותה בישיבה על הריצפה כשהיא זוחלת סביבי או ליד הצעצועים שלה. לעיתים קרובות היא ממשיכה לאכול עוד כמות יפה, שהייתה נמנעת אם הייתי מתעקשת שתאכל רק ליד השולחן.

אני יכולה אולי קצת למשוך את הישיבה שלה ליד השולחן רק אם עושים לה הצגות ושרים לה שירים, בקיצור הכל כדי שלא תשתעמם.

האם אני מעבירה מסר חינוכי לא נכון בכך שמוותרת בנושא הזה?
    מה ההתנהגות הנכונה שאני צריכה לנקוט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאכול ליד שולחן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, לא קיבלתי מענה לשאלתי

אנונימית
    20/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאכול ליד שולחן - תגובה

ליאת גרוס
    24/09/2011

שלום טלי
    יש גישות שונות בנוגע לשאלתך. בעיני באופן אישי הרגל הישיבה ליד שולחן בגיל זה אינו קריטי. מצד שני , מה הלחץ שתוכל עוד כמה כפיות?
    תיזהרי לא מההרגל לאכול מחוץ לכיסא אלא שאת לא תיכנסי למצב של לחץ סביב נושא האכילה. בסופו של דבר ההשלכות של זה הן הרבה יותר גרועות.

בתאבון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו