טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! בני בן חמש וחצי,ילד מקסים וחכם במיוחד,חזר להרטיב מאז שנכנס לגן עירייה,כאשר הייתה הפוגה מסוימת ושוב,כאשר נולד אחיו הקטן(שנה וחצי) חזר להרטיב( פיפי וקקי).בזמן החופש הגדול היו מקרים ספורים של הרטבה אך שוב,כשחזר לגן,הוא חזר להרטיב.הוא אומר שהוא מתבייש לעשות צרכים בגן וביקשתי מהגננת לשוחח על כך ולסייע לו בתגמול על "הצלחה"..כמובן שההצלחה איננה גדולה ואני מאוד מרחמת על הילד כי הוא צריך לסבול את הערות הילדים על הריח ואני מרגישה שאין לו מספיק ביטחון עצמי...אני ממש נואשת,בכל יום אני מחזירה אותו מהגן בגלל הצרכים בשעה מוקדמת ונורא קשה לי עם זה...מה עליי לעשות???אשמח לתשובה דחופה תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד