מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסתגלות לצהרוןטלי14/09/2011
בני בן 4 ו- 4 חודשים עבר השנה לגן עירייה ולצהרון לאחר גן פרטי מגיל שנה. מראשית השבוע הוא קם בבוקר ובוכה שאינו רוצה ללכת לצהרון- בפירוש מפריד בין הגן לצהרון ולא רוצה את הצהרון. אומר תבואי לקחת אותי אחרי המפגש. ניסיתי לברר הסיבה, אומר שלא אוהב האוכל, שהאוכל קר, אמרתי יחממו לך במיקרו, תאכל רק מה שאתה רוצה, אבל לא עוזר. אומר שרואה האמהות שבאות לקחת הילדים אחרי הגן ולא רוצה ללכת לצהרון. בדקתי בגן, יש בעיה עם ילדים נוספים שמתלוננים על הצהרון ספציפית ולא על הגן וכבר כמה אימהות הוציאו מהצהרון.
יש לי אפשרות להוציא מהצהרון ולהגיע מוקדם יותר מהעבודה (אתחיל מוקדם יותר) אבל ההתלבטות שלי היא אם לא לתת לו להתמודד ולוותר- קשה לך? אין בעיה לא יהיה צהרון. מצד שני הילד מסתגל ולא בעייתי בדרך כלל- גם גן העירייה חדש באותה מידה ואין בעיה איתו אלא עם הצהרון. מה לעשות? הוא ממש בוכה ולא מוכן להיפרד בבוקר
נא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות לצהרון - תגובה
סמדר ריינר16/09/2011שלום טלי,
אפשר לחכות עם הצהרון להמשך השנה או לשנה הבאה. זו הסגלות לדברים רבים מדי, גם גן חדש, גם גן עירייה וגם צהרון. אפשר לשנה הזו לוותר ולנסות שוב בשנה הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)