הסתגלות לצהרון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לצהרון
    טלי
    14/09/2011

בני בן 4 ו- 4 חודשים עבר השנה לגן עירייה ולצהרון לאחר גן פרטי מגיל שנה. מראשית השבוע הוא קם בבוקר ובוכה שאינו רוצה ללכת לצהרון- בפירוש מפריד בין הגן לצהרון ולא רוצה את הצהרון. אומר תבואי לקחת אותי אחרי המפגש. ניסיתי לברר הסיבה, אומר שלא אוהב האוכל, שהאוכל קר, אמרתי יחממו לך במיקרו, תאכל רק מה שאתה רוצה, אבל לא עוזר. אומר שרואה האמהות שבאות לקחת הילדים אחרי הגן ולא רוצה ללכת לצהרון. בדקתי בגן, יש בעיה עם ילדים נוספים שמתלוננים על הצהרון ספציפית ולא על הגן וכבר כמה אימהות הוציאו מהצהרון.
    יש לי אפשרות להוציא מהצהרון ולהגיע מוקדם יותר מהעבודה (אתחיל מוקדם יותר) אבל ההתלבטות שלי היא אם לא לתת לו להתמודד ולוותר- קשה לך? אין בעיה לא יהיה צהרון. מצד שני הילד מסתגל ולא בעייתי בדרך כלל- גם גן העירייה חדש באותה מידה ואין בעיה איתו אלא עם הצהרון. מה לעשות? הוא ממש בוכה ולא מוכן להיפרד בבוקר
    נא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות לצהרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לצהרון - תגובה

סמדר ריינר
    16/09/2011

שלום טלי,
    אפשר לחכות עם הצהרון להמשך השנה או לשנה הבאה. זו הסגלות לדברים רבים מדי, גם גן חדש, גם גן עירייה וגם צהרון. אפשר לשנה הזו לוותר ולנסות שוב בשנה הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו