מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה שלא מספרתרעות14/09/2011
שלום,
בתי בת 5, בגן חובה. אינטילגנטית מאוד, ודברנית לא קטנה...
מדברת על כל נושא שבעולם חוץ מאשר מה שעובר עליה בגן. הדו שיח ביננו עובד כך: איך עבר עליך היום בגן? - בסדר. מה עשיתם היום? לא זוכרת. היה לך כיף? נהנית? - כן.
כמה שאני מנסה לדובב אותה, לספר לה על היום שלי ולגרום לה לספר על שלה, זה לא עובד.
הגננת אומרת שהיא מקסימה בגן, משתתפת ונהנית. אבל אני צריכה לבוא לאסיפת הורים כדי לשמוע על מבצעים שקורים בגן, על סדר היום ועל תכני הלימוד, אחרת לא אדע כלום.
האם יש דרך לדובב אותה כדי שתרצה לשתף?
תודה מראש
רעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שלא מספרת - תגובה
סמדר ריינר16/09/2011שלום רעות,
לא. הדרך היחידה שנאי ממליצה לך עליה כרגע היא להניח לנושא. יכול להיות שהילדה מרגישה לחץ שלך סביב עניין וכן נסגרת עוד יותר. תנסי לחיות עם הקבלה שיש דברים שהילדה שומרת לעצמה, ואם היא תרצה היא תספר לך כשהיא תרצה ולא כי את לוחצת.
כמו כן את יכולה לבדוק האם בבית שלכם אתם נותנים דוגמה להתהנגות שאתם רוצים. האם אתם מספרים (באופן שמתאים לילדים ושלאר המשפחה להבין כמובן) איך עבר עליכם היום בעבודה? אם לא כדאי לנסות לעושת זה בארוחת הערב למשל, באופן ספונטני, ואז אולי גם לה יתחשק, ואולי לא, בלי לחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)