הוא אינו מוכן לישון בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוא אינו מוכן לישון בלילה
    אסיה
    15/09/2011

בני בן 11 ילד פעיל מאוד בזמן האחרון הוא אינו מוכן לישון בלילה וטוען שכשמגיע הלילה הוא ניהיה עצוב מזה שהוא צריך ללכת לישון ובלילה הוא מתעורר ואינו מוכן להרדם הוא ממש משליט טרור הוא לא נותן לי לישון עד לפני חודשיים הוא היה נרדם כרגיל הוא פעיל במשך היום חברתית אוכל לא מראה סימנים של דיכאון או פחד הוא מבלה בנעימים אחרי הצהרים בלימודים הוא תלמיד טוב אף פעם לא היתה בעיה התנהגותית ואני גם לא רואה שינויים בהתנהגות היום יומית יש לציין שאני עוקבת אחרי בני בכל זמני היום אני יודעת היכן הוא נמצא ועם מי הוא לא עבר טראומה או משהו בסגנון שיכול לפתח בעיה ואל כן אני שואלת האם הבעיה חולפת או צריכה טיפול והאם אולי הוא פשוט מפונק וזוכה ליותר תשומת לב ככה והאם אולי לא לתת משקל לדפוס התנהגות זה?ואיך להתנהג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא אינו מוכן לישון בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא אינו מוכן לישון בלילה - תגובה

סמדר ריינר
    16/09/2011

שלום אסיה,
    ייתכן שהילד סובל מפחדים ולכן חושש ללכת לישון. אם זה כך, זה ראוי לבדיקה יותר יסודית, ממה הפחדים נובעים.
    בודאי שאין לאפשר לילד להשליט טרור. יחד עם זאת צריך לבדוק בצורה רצינית ממה הקושי שלו נובע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו