בן 4.8 שמרביץ לאחרונה....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4.8 שמרביץ לאחרונה....
    אמא של...
    15/09/2011

בן ה-4.8 ילד מקסים, חכם ונבון מאוד, שמח ורגיש.
    נכנס לפני שבועיים לראשונה לגן מועצה.
    הסתגלות קשה מאוד.
    מאז שהתחיל הגן הוא מאוד אגרסיבי בעיקר בשעות אחה"צ, מרביץ לנו כשכועס, לאחיו בצעיר בן 2.8 ובימים האחרונים סיפרה לי הסייעת שאפילו הרביץ לה (שאותה הוא מאוד מאוד אוהב ומתחבר אליה).
    אני רואה שכשהוא כועס הדבר הראשון שהוא עושה זה להרים יד ולתת מכה.
    לא מצליחה להעלים את התופעה הזו, זה לא נעים כלי הורים/ילדים אחרים, לא מתאים בכלל.
    אני מסבירה לו שככה לא מתנהגים ומסבירה לו את ההשלכות שעלולות להיות - ילדים לא יירצו לשחק איתו, הסייעת לא תרצה שיתקרב אליה ועוד.
    איך אני יכולה למגר את התופעה הזו??
    כשאני שמה אותו בחדר להרגע הוא מיד יוצא ומבטיח שלא יעשה זאת שוב ויתנצל. מיותר לציין שזה קורה שוב.
    לא יודעת מה לעשות.
    אשמח לעצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4.8 שמרביץ לאחרונה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4.8 שמרביץ לאחרונה.... - תגובה

סמדר ריינר
    16/09/2011

שלום לך,
    חשוב להסביר לילד גם מה הוא כן יכול לעשות כשהו אכועס ולא רק מה לא. אם לא תתנו לא כלים חלופיים הבעיה לא תיפתר. חשוב להבין על מה הוא כועס, ממה הוא נעלב, אולי הוא צריך עזרה בהבנת סיטואציות כי לא תמיד הכעס מוצדק אלא נובע מהפרשנות השגויה שלו, וגם אם הוא הבין נכון חושב ללמד אותו שאפשר למשל לבקש מהגננת לעזור, שאפשר להמתין, לספור עד 10 ואז להגיד מה קרה בלי להרביץ וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו