חוסר משמעת או השתובבות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר משמעת או השתובבות?
    נורית
    16/09/2011

שלום רב,
    בני בן 5.5, עלה לגן חובה. כבר בשנה שעברה בגן הוא עם עוד קבוצת בנים, התפרעו והשתוללו כולל אלימות פיזית הן לבנים והן לבנות. אני ניסיתי להלחם בזה ככל שיכולתי אך דווקא לא קיבלתי גיבוי מהגננות שכן לא פעלו נכון עם הילדים. השנה בני עלה לגן חובה ודיברנו אין ספור על הגן החדש, על ההתנהגות, על משמעת ועל כיתה א'. התחילה השנה עם אותה קבוצת בנים משתוללים כמי שמזכירה את השנה הקודמת. הילדים דורכים על ספרים, מרביצים, רצים, צועקים, זורקים חפצים אחד על השני ולאוויר. לגננות מאוד קשה להשתלט. למרות שבני לא משתתף באלימות הפיזית ולא המילולית הוא משתולל ולא מקשיב לגננות. אני הכנתי לו לוח התנהגות טובה בבית. על כל 6 מדבקות טובות הוא מקבל הפתעה. קודם כל רציתי לדעת מה דעתך על השיטה? דבר שני והכי חשוב הוא שהשיטה אינה עובדת אצלנו. אתמול הוא אמנם התנהג יפה בגן אך אצל חבר הוא התנהג בצורה מבישה. (השלכת אוכל אחד על השני והשפרצת מים). לא נתתי לו מדבקה כי מאוד כעסתי. הבהרתי לו עד כמה חשובה לי ההתנהגות בבתים של אחרים אך נראה שלא ממש אכפת לו. הבן שלי ילד מדהים עם נשמה מאוד רגישה, אני אוהבת אותו מאוד והוא יודע את זה ומרגיש את זה. נולד לנו תינוק לפני כשנה ואני בטוחה שיש קשר כי היחס אליו נפגע באופן טבעי. אני חושבת שהוא נגרר אחרי אחרים. אני אשמח לדעת כיצד להתנהג איתו. אולי בכלל לא צריך לעניין אותי מה קורה בגן כי אני אחראית רק בבית וכאן יחסית הכל רגוע. המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר משמעת או השתובבות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר משמעת או השתובבות? - תגובה

סמדר ריינר
    18/09/2011

שלום הילי,
    השיטה שאת נוקטת בה היא מצויינת, אבל היא לא אפקטיבית לגבי הגן, אלא צריך ליישם אותה לגבי דברים שקורים בבית ואחה"צ.
    לגבי מה שקורה בגן, אני ממליצה לכם לפנות לפסיכולוגית הגן ולבקש את עזרתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו