אח דחוי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אח דחוי
    סיגל
    16/09/2011

שלום, סמי סיגל, נשואה, יש לי שלושה ילדים. בן בן 14 ותאומים בני 10 (בן ובת) מאז שנולד התאום הבן , הבכור, לא רק שאינו מתייחס אליו בכלל, לא משחק איתו לא מדבר איתו ואפילו אפשר לומר מפגין שנאה, יורד עליו ומעליב אותו., בעוד שעם התאומה הוא ביחסים טובים מאד.
    מאז שהיה קטן ניסינו כל דרך אפשרית לשוחח עם הבן הגדול, אך שום דבר אינו עוזר.
    הבן הדחוי, ילד טוב, רגיש מאד מיתר אחיו, ואני מאדד חוששת שמה שקורה בין אחיו ישפיע עליו,בעתיד. אני זקוק ה לעזרתך.
    תודה רבה,
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח דחוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח דחוי - תגובה

סמדר ריינר
    18/09/2011

שלום סיגל,
    כדי לשנות את התמונה כדאי שתתייחסי גם למצוקה של האח הגדול. זו התהנגות שנובעת ממצוקה ואת מזדהה כל כולך עם האח הקטן ולא ראוה את שני הצדדים פה. ייתכן שבנך הגדול מרגיש שעצם קיומו של אח נוסף מאיים לקחת את מקומו, ולפי התבטאות שלך כאן ייתכן שיש משהו בדבריו. ייתכן שהוא מרגיש שנגזלה ממנו אהבה, הפיתרון הוא לא רק בלרסן את ההתנהגות שלו כלפי אחיו אלא גם לנסות להבין מה כואב לו, להקדיש לו זמן איכות לבד ללא אחיו וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו