מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אח דחויסיגל16/09/2011
שלום, סמי סיגל, נשואה, יש לי שלושה ילדים. בן בן 14 ותאומים בני 10 (בן ובת) מאז שנולד התאום הבן , הבכור, לא רק שאינו מתייחס אליו בכלל, לא משחק איתו לא מדבר איתו ואפילו אפשר לומר מפגין שנאה, יורד עליו ומעליב אותו., בעוד שעם התאומה הוא ביחסים טובים מאד.
מאז שהיה קטן ניסינו כל דרך אפשרית לשוחח עם הבן הגדול, אך שום דבר אינו עוזר.
הבן הדחוי, ילד טוב, רגיש מאד מיתר אחיו, ואני מאדד חוששת שמה שקורה בין אחיו ישפיע עליו,בעתיד. אני זקוק ה לעזרתך.
תודה רבה,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אח דחוי - תגובה
סמדר ריינר18/09/2011שלום סיגל,
כדי לשנות את התמונה כדאי שתתייחסי גם למצוקה של האח הגדול. זו התהנגות שנובעת ממצוקה ואת מזדהה כל כולך עם האח הקטן ולא ראוה את שני הצדדים פה. ייתכן שבנך הגדול מרגיש שעצם קיומו של אח נוסף מאיים לקחת את מקומו, ולפי התבטאות שלך כאן ייתכן שיש משהו בדבריו. ייתכן שהוא מרגיש שנגזלה ממנו אהבה, הפיתרון הוא לא רק בלרסן את ההתנהגות שלו כלפי אחיו אלא גם לנסות להבין מה כואב לו, להקדיש לו זמן איכות לבד ללא אחיו וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)