התקפי זעם!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם!!!
    הילי
    16/09/2011

שלום.
    בני בן 5 ותשעה חודשים, ילד נבון מקסים מתוק...עד שהוא חוטף התקף של זעם בלתי נשלט, הוא משתולל בלי הכרה לא מוכן להקשיב. לדוגמה: משחק עם אחותו שגם זה קשה לו המשחק המשותף, הוא לא מוכן לוותר לא מוכן שייגעו לו בדברים, תמיד מנקה את הדברים לאחר מכן או ישר מסדר. או להחליף חולצה שנרטבה לו הוא לא יילך לבדו צריך שייקחו אותו ויעשו איתו את ההחלפה. ארוחת ערב או כל ארוחה שהיא זה סיפור בפני עצמו, לא יודע מה הוא רוצה ותמיד שואל באובססיה מה אני אוכלת ולא יאכל עד שאני יאכל. בקיצור המון תיסכולים של זעם ונקיון יש לו לבני המתוק. הוא גם רגיש לחלב ולבוטנים, יכול להיות שזה קשור לענין הזה מרגיש שונה! ליבי יוצא אליו, כי בדרך כלל אני לא צועקת משתדלת, ובעלי אומר לי תכעסי עליו תרימי את הקול שיבין! לא יודעת מה הדרך כבר, רוצה בטובתו כמו כל אמא, אך מהי הדרך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם!!! - תגובה

סמדר ריינר
    18/09/2011

שלום הילי,
    נשמע שבנך נמצא בחרדה, חלק מהחרדה מגיע לידי ביטוי בתנהגות אובססיבית. החרדה גם נובעת בחלקה משיתוף פעולה שלך עם ההתנהגות שלו וקושי להציב גבולות. בעלך צודק בצורך הלציב גבולות, אם כי אין צורך ולכעוס ולהרים את הקול אלא פשוט להיות ברורה ותקיפה ולא לשתף פעולה עם המקומות שבהם הוא מנהל אותך, למשל אם הוא לא מחליף חולצה הוא יכול להישאר עם חולצה רטובה, את לא אמורה להיות מופעלת על ידו בסיטואציות כאלה ולעשות מה שהוא אומר..
    נראה לי שלך קשה מאוד להציב לו גבול, וכדי להקל עלייך כדאי שתפנו להדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו