חרדת נטישה קיצונית ביותר!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה קיצונית ביותר!
    אתי. א.
    17/09/2011

הייי.....
    אז ככה הבת שלי בת שנה ו-8 חודשים עברה השנה לפעוטון מהתינוקיה עם מטפלות חדשות וכמות ילדים גדולה יותר .... הפרידה בהתחלה הייתה קשה אך הדרגתית בשבוע הראשון היה בכי היסטרי ברגע שעזבתי היום כבר הרבה פחותת ואני רואה את החיבור למטפלות בקיצור בגן הכל עובר חלק... הבעיה היא בביתתת ובבתים של אחרים
    כל ביקור מלווה בבכי היסטרי הדבקות לבעלי בעיקר היא זורקת את עצמה אם אנחנו זזים ממנה כשאנחנו הולכים לחמי וחמתי מראש היא מתחיללה ללבכות ואומרת שהיא לא רוצה ללכת ויש לציין שהיא רואה אותם הרבה וכיף לה איתם .....
    היא ילדה מאוד חכמה מדברת כבר יודעת צבעים צורות לספור ממש הכלל
    העניין הוא שלפעמים אני ובעלי חסרי אונים לא יודעים איך להתנהג כשהיא היסטרית או כשהיא לא משחררת אותנו אנחנו מנסים חלדבר אליה להסביר לה שאנחנו איתה ולא הולכים לשום מקום וזה פשוט לא עוזר ... גם הפחד מזרים התגבר ואנחנו מרגישים חסרי אונים
    חשבנו ללכת להתייעצות מה גם שהיא ילדה מאוד רגישה ואני פוחדת שאנחנו לא נוהגים כראוייי..... אשמח לתגובה , תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה קיצונית ביותר!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה קיצונית ביותר! - תגובה

סמדר ריינר
    18/09/2011

שלום אתי,
    הילדה מגיבה למעבר בגן. זה עוד ייקח זמן. צריך סבלנות. אם זה לא עובר עוד כשבועיים אז כדאי לשקול התייעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו