מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדת נטישה קיצונית ביותר!אתי. א.17/09/2011
הייי.....
אז ככה הבת שלי בת שנה ו-8 חודשים עברה השנה לפעוטון מהתינוקיה עם מטפלות חדשות וכמות ילדים גדולה יותר .... הפרידה בהתחלה הייתה קשה אך הדרגתית בשבוע הראשון היה בכי היסטרי ברגע שעזבתי היום כבר הרבה פחותת ואני רואה את החיבור למטפלות בקיצור בגן הכל עובר חלק... הבעיה היא בביתתת ובבתים של אחרים
כל ביקור מלווה בבכי היסטרי הדבקות לבעלי בעיקר היא זורקת את עצמה אם אנחנו זזים ממנה כשאנחנו הולכים לחמי וחמתי מראש היא מתחיללה ללבכות ואומרת שהיא לא רוצה ללכת ויש לציין שהיא רואה אותם הרבה וכיף לה איתם .....
היא ילדה מאוד חכמה מדברת כבר יודעת צבעים צורות לספור ממש הכלל
העניין הוא שלפעמים אני ובעלי חסרי אונים לא יודעים איך להתנהג כשהיא היסטרית או כשהיא לא משחררת אותנו אנחנו מנסים חלדבר אליה להסביר לה שאנחנו איתה ולא הולכים לשום מקום וזה פשוט לא עוזר ... גם הפחד מזרים התגבר ואנחנו מרגישים חסרי אונים
חשבנו ללכת להתייעצות מה גם שהיא ילדה מאוד רגישה ואני פוחדת שאנחנו לא נוהגים כראוייי..... אשמח לתגובה , תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת נטישה קיצונית ביותר! - תגובה
סמדר ריינר18/09/2011שלום אתי,
הילדה מגיבה למעבר בגן. זה עוד ייקח זמן. צריך סבלנות. אם זה לא עובר עוד כשבועיים אז כדאי לשקול התייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)