מיואשת לחלוטין לא מוצאת פתרון!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת לחלוטין לא מוצאת פתרון!
    מיואשת..
    19/09/2011

שלום רב
    ביתי בת 7 עלתה לכיתה א' אנו נתקלים כל לילה בבעיות שינה שהולכות ומחמירות כלומר זה מתחיל בזה שהפחדים שלה התגברו והיא אומרת בעצמה לא רוצה לישון לבד למרות שבני בן ה 4 וחצי איתה והם ישנים יחד ללא בעיה אך הילדה מתעוררת כל לילה לפחות 3-4 פעמים ולא מוכנה לחזור לישון בחזרה בשום פנים ואופן בוכה ונכנסת להיסטריה בלתי מובנת כיום היא מצאה לעצמה פתרון והיא מתגנבת למיטה שלנו וללא כל פלא נרדמת בשניות
    די אנו סובלים ממנה מאוד עם נושא ההשכבה ואם ההמשכיות של הלילה שמתקרב אני ובן זוגי לא יודעים מה זה לישון לילה אחד שלם, מדובר גם בילדה שהייתה עדה לגירושין שלי מאביה אנחנו לא יודעים מה לעשות איתה בהתחלה נורא הבנו לליבה בגלל העלייה לכיתה א' אך די זה כבר חודש ככה וזה רק מחמיר מיום ליום
    אני מיואשת כבר אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה קורה

ג'וליה
    19/09/2011

אני רק המבקרת בפורום ולא הפסיכולוגית, רק רציתי לשתף אותך במה שעבר עלינו לפני 7 שנים כשנולדה הבת השניה . הבן הבכור התחיל להתעורר משנת צהריים כל יום בשעה 5בדיוק ולמרר בבכי במשך שעה תמימה, ללא שליטה וללא יכולת להרגיע אותו. הוא היה אז בן 3, נבהלנו נורא ורצנו לרופאת ילדים, והיא אמרה שזה יעבור, ובאמת זה נמשך כחודשיים ואז עבר כלא היה. תדעי שלא רק אתם עוברים את זה, ואל תתייאשי. הרי עליה לבית ספר זה גם סוג של משבר. ושתרגישו טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיואשת..
    20/09/2011

תודה מתוקה, אולי את נותנת לי איזה שהיא נקודה לתקווה, אך שמעתי שיש מקרים שזה נמשך מעל חצי שנה גם ולא ממש מתאים לי שזה יקרה. בן זוגי ואני לא ישנים טוב ויש לי גם תינוק והיא מעירה את כל הבית ואז בן זוגי מתלונן בפניי שהוא לא יכול להמשיך ככה כי הוא לא מתפקד בעבודה והוא עובד מ 6 בבוקר עד 7 8 בערב ואני מאמינה שלילדה בעצמה יש קושי מסויים להתרכז בלימודים מחוסר שינה אני לא יודעת מה לעשות כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעני לי בבקש אני ממוטטת

מיואשת..
    20/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת לחלוטין לא מוצאת פתרון! - תגובה

סמדר ריינר
    21/09/2011

שלום לך,
    נשמע שהילדה אכן במצוקה, וכדאי לפנות איתה לטיפול מסודר. בנוסף את מוזמנת לעיין בעמודת שאלות נפוצות בתשובה העוסקת בפחדי ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו