פחדים אצל ילדה בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים אצל ילדה בת 3
    רוית
    20/01/2008

שלום רב,

בתי בת 3.3 ולאחרונה נתקלתי בשתי תופעות מטרידות ומדאיגות:

1.לעיתים כשהיא בוכה,היא לא שולטת בצרכיה ומטילה שתן במכנסיים,הדבר קורה לרוב בגן כשהיא נעלבת או כועסת -לדברי הצוות(יש לציין שהיא ילדה מאוד רגישה). באופן אישי אני נתקלתי בפעם -פעמיים שזה קרה בבית.
    האם יש לכך הסבר/טיפול או שהדבר יחלוף מאליו.

2.כמעט כל לילה היא מתעוררת בבהלה וטוענת כי יש עכבר/חתול בבית ומבקשת להכנס איתנו למיטה (שלזה אנחנו ממש לא מסכימים)או שנישאר איתה בחדר שלה.
    למרות ההסברים ,היא לא ממש מצליחה להירגע וכמעט כל כמה דקות היא קוראת לנו ומבקשת את קירבתנו בתירוצים שונים(תכסו אותי, אני צריכה פיפי/קקי, קר לי ,מים ושוב מעלה את נושא העכבר וכו') הדבר נמשך למשך כל הלילה ...עד הבוקר.
    אני לא יודעת איך להתנהג במצב שכזה:הסברים,חיבוקים ונישוקים לא ממש עוזרים ..הדלקת האור גם לא עוזר,ואני כבר על סף ייאוש ,אני לא יודעת האם היא מושכת את הגבולות "ומתמרנת אותנו" או שבאמת קיימים אצלה חרדות ויש צורך לנהוג בסבלנות "ולרקוד לפי החליל שלה" -
    חשוב לציין שיש לה על הקיר דמות מצוירת של כלבלב שגם אותו היא מבקשת להסתיר מתוך טענה שהיא מפחדת ממנו.

דבר נוסף ואחרון-שאני לא ממש חושבת שיש קשר אבל... אני בהריון מתקדם והיא מצפה לאח חדש בכליון עיניים...

אנא עצתכן המהירה מה לעשות ואיך לפעול,
    תודה רבה
    רוית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים אצל ילדה בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות תחושתית

אמאלה2
    21/01/2008

אני מרפאה בעיסוק במקצועי. אם הרגישות התחושתית של בתך מתבטאת בתחומים שונים ומפריעה להשתתפותה בעילויות שונות בכתה ובבית אני ממליצה לפנות לאבחון ולטיול אצל מראה בעיסוק שתאבחן את בתך, תבנה לה תכנית מתאימה ותדריך אתכם ההורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה לאורנה

אמאלה2
    21/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקונים

אמאלה2
    21/01/2008

עילויות=פעילויות
    טיול=טיפול יש לי בעיה עם ה-פ' במקלדת אז אם מילה נראית לא הגיונית תוסיפי פ'.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו