רגישות יתר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגישות יתר
    אורנה
    20/01/2008

ביתי בת 6 בקרוב תעלה לכתה א'. לדעתי היא ניחנה ברגישות יתר. כיצד ניתן לבדוק זאת? מדובר בתפר של גרביים/גופיות שמציקים לה וכלה בבכי כאשר שומעת שיר עצוב, או סיפור עצוב. יש לציין שהיא ילדה מאוד חכמה, בעלת כושר ביטוי גבוה מאוד, ילדה חברותית ובגן הגננת אומרת שהיא מנהיגה. היא בת יחידה ועטופה בחום ואהבה. אשמח מאוד לקבל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות יתר

שושי יעקובי
    21/01/2008

בדיקה של רגישות תחושתית מתבצעת על ידי מרפאה בעיסוק.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית התפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות יתר

אורנה
    23/01/2008

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות. דבר שני, הרגישות יתר לא מפריעה לה בגן מכיון שמיד כשמפריע לה הבגד/גרב אנחנו הופכים אותו או מורידים וזה בדרך כלל מספיק, מפריעה לי יותר הרגישות יתר מבחינה רגשית שהיא כל הזמן דואגת שלא אפגע אם היא מסרבת לי או עצובה/בוכה משיר עצוב וזה בהחלט יכול לקרוא בגן. כבר קרה שסיפרו לי שהיא התגעגעה אלי כששרו שיר עצוב. בבית עד לא מזמן היה אסור לשיר את "אמא יקרה לי" או "כולם הלכו לג'מבו". האם זה מצביע על רגישות יתר או שזה טבעי? ואם כן לאן פונים? לא נראה לי שזה שייך לריפוי בעיסוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו