מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה מטרידהסמדר20/09/2011
שלום, אני גרושה בפעם השניה (כבר שנה) ויש לי ילדה בת 4 מהנישואין האלו (ושלושה בוגרים מהנישואין הראשונים) - הגננת היום סיפרה לי על מקרה שקרה עם הבת הקטנה: בעלה של הגננת הוא איש התחזוקה של הגן, אחת הסייעות שברה את השער והבעל אמר שלסייעת הזו הוא מוותר, הבת שלי ניגשה לגננת ואמרה לה שבעלה אוהב את הסייעת ולמחרת סיפרה לגננת שחלמה שבעלה התנשק עם הסייעת. מה שמטריד אותי בכל הסיפור הזה הוא העיסוק של הבת שלי בנושא הזה, לא נראה לי שילדה בת 4 צריכה לחשוב כאלו מחשבות, ועוד אציין כי כל פעם שאני מדברת בטלפון עם גבר היא שואלת מי זה? האם את אוהבת אותו? עדיין לא דיברתי איתה על כך ואני שואלת האם לשוחח איתה? ואם כן איך לעשות זאת?
דבר נוסף - היא מוצצת אצבע - לא הצלחתי לגרום לה לעבור למוצץ אז ויתרתי. היא היום מוצצת את האצבע רק כשהיא הולכת לישון, האם כדאי להתחיל תהליך גמילה ואיך אני עושה זאת בדרך הטובה ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מטרידה - תגובה
סמדר ריינר21/09/2011שלום סמדר,
אני לא חושבת שאת צריכה לשוחח איתה במובן של שיחת הבהרה או שיחת נזיפה. היא לא עשתה שום דבר רע. נראה שהנושא של גברים ונשים מטריד אותה,ייתכן שהיא מבולבלת, ייתכן שנחפשה לשיחה או למידע מעבר לגיל לשלה בלי ששמתם לב, אולי שמעה שיחות שלך ושל מבוגרים אחרים בעניין והיה נדמה לכם שהיא לא מבינה.יותר הייתי מנסה להבין את החוויה שלה ומתרכזת בשאלות ובהקשבה לה, לא בשיחה כרגע. פשוט מנסה להבין האם היא חוששת ממשהו, איזה מחשבות יש לה על העניין הזה, ובכלל הייתי מנסה לדובב בדרך עקיפה יותר דרך משחק או ציור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)