טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי חברה בת 35 גרושה ואם לבן כמעט 7 שהשנה עלה לכיתה א' ומאז ה1 לספטמבר כל בוקר הוא בוכה ומשתולל כשהיא נפרדת ממנו בביה"ס ... היא כבר לא יודעת מה לעשות כל פעם המורה או המנהלת או יועצת ביה"ס אכישהו מצליחות לקחת אותו אבל החברה שלי מאוד נואשת היא כבר ביקשה ממני שממחר אני אקח אותו לביה"ס ... גם הגרוש שלה טוען שאחרי כמה פעמים שהוא עבר את זה איתו הוא לא מוכן לקחת אותו לביה:ס? מה אני יכולה לייעץ לה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אורלי, את יכולה לייעץ לה להישאר קרת רוח, לא להתרשם ולא להילחץ, בטח לא להעביר את התפקיד אלייך. היא ההורה והיא חייבת להראות לבן שלה עמידות. היא צריכה להביא אותו ולא לנהל איתו שיחה ארוכה אלא להיפרד בקצרה ובענייניות ולתת לצוות בית הספר להתמודד משם. אם בעוד כמה ימים זה לא ייפסק, כדאי לפנות לפסיכולוגית בית הספר כדי להתייעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד