מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות התנהגות קשות עם כניסה לגן חדשאמא לשלושה21/09/2011
שלום כפי שרשום בכינוי, אני אמא לשלושה(בנים)...
הגדול בן 7
האמצעי בן 5
הקטן בן שנה..
מדובר בבני האמצעי, אשר נכנס בתחלית החודש לגן חובה בחטיבה הצעירה בבית הספר.
מתחילת השנה הגננת טוענת לבעיות התנהגות קשות, קושי לשבת בזמן מפגש או עבודה. אלימות קשה, השתוללות ועוד...
ידוע לנו כי הוא קופצני ותזזיתי ולדעתנו הוא סובל מהפרעת קשר וריכוז ADHD (טרם אובחן). אנו בתהליך של מסירת טפסים לאבחונים. בנוסף טופל בעבר אצל קלינאית תקשורת בגלל בעיות שליפה (חל שיפור ניכר) וריפוי בעיסוק בגלל קשיים במוטוריקה עדינה (צביעה, אחיזה, גזירה).
מתחילת השנה אנו מדברים איתו המון מסביברים לו כיצד להתמודד כאשר מישהו מעליב, פוגע או מציק לו אך לשווא בסופו של דבר קשה לו להתמודד והוא מכה אותם ומשתולל. בפעם האחרונה השליך כסאות והרביץ למורה שהיתה בסביבה...
אנחנו מנהלים איתו טבלת התנהגות בה אנחנו מסמנים חייכן בכל יום ש"עובר בשלום..." אך לא נראה שזה ממש מצליח.
אשמח לשמוע רעיונות נוספים לטיפול מיידי. (עד שיאובחן ....)
מודה לכם מראש
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות התנהגות קשות עם כניסה לגן חדש - תגובה
סמדר ריינר22/09/2011שלום לך,
אין לי רעיונות נוספים להתמודדות עם הילד מעבר למה שאתם עושים. נשמע לי בהחלט שאתם עושים כמיטב יכולתכם וזה לא צפוי ולא אמור לעזור באופן מיידי, עברו רק שלושה שבועות מתחילת השנה. כן נראה לי חשוב שתיצרו קשר עם פסיכולוגית הגן, מעורבות שלה לצידכם יחד עם הגננת יכולה גם לסייע להשתלבות הילד בגן וגם לעזור לגננת בהתמודדות, במקום שכל הלחצים יופנו רק אליכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
אמא לשלושה22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה, שמחתי לעזור.
סמדר ריינר22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)