ילדה "צוחקת "כל הזמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה "צוחקת "כל הזמן
    אורחת2
    23/09/2011

שלום רב
    אני אמא לשני בנים ובת.
    הבת הולגת לגן חובה היא בת חמש+3 חודשים.היא ילדה מאוד חייכנית ואוהבת לשחק ואוהבת לעשות כיף כל הזמן.
    הבעיה היא שבזמן שאנחנו יושבים לקרוא או לכתוב מספרים או את השם שלה...היא מתחילה לצחוק וזה בא בהדרגתיות בלי שום סיבה מצחיקה.בכיתה היא גם כן "צוחקת" בזמן לימוד אבל המורה לא מרשה כל הזמן להיות כך,והיא זאת שהעירה לי שצריך לדון בעניין.
    אומנם היא רק בת חמש ולומדת בגן חובה,אני לא רוצה שזה יפריע למהלך הלימודים שלה בכיתה וגם בזמן שלה איתי בבית.
    אודה לכם מאוד אם אוכל לשמוע מכם עצה שתוכל לעזור לי
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה "צוחקת "כל הזמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה "צוחקת "כל הזמן - תגובה

ליאת גרוס
    24/09/2011

שלום לך
    העובדה שהצחוק הזה בא לידי ביטוי סביב תחומי למידה מספרת לנו משהו שחשוב להקשיב לו. נראה שיש משהו קשה, מביך, מלחיץ או משהו אחר. אל תתייחסי לצחוק כשמחה או הנאה אלא כאל ביטוי רגשי של משהו אחר.מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת חמש

אורחת2
    27/09/2011

שלום רב
    אני לא יודעת איך להגדיר את הצחוק הממושך שלה לכל דבר.וחשוב לי לציין לך שלא רק בתחומי הלמידה,כמעט בכל דבר שעושה יש צחוקים וחיוכים ממושכים.
    קשה לי להתמודד איתה כשהיא צוחקת כל הזמן,אני מנסה כל הזמן להזכיר לה שלא צוחקים על כל דבר ששומעים,לפעמים צריך רק להקשיב.
    למשל כשאנחנו יושבות לקרוא משהו וכשמופנית אליה שאלה ואין לה תשובה היא מחייכת ואומרת אחרי שנותנים לה את התשובה "אה נכון אני יודעת אבל שכחתי.."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת חמש - תגובה

ליאת גרוס
    30/09/2011

שוב שלום לך. את מתארת שוב מצב שמחייכת במצב שלא יודעת. זה צחוק של מצוקה מבוכה ולא של הנאה. חשוב להבין את זה. העובדה שאומרת שידעה רק שכחה מחזקת את מה שאמרתי. היא עושה הכל כדי לא להודות שלא יודעת. יש לכך סיבה. יכול להיות שזה קשור לתפיסה הסובייקטיבית שלה בנוגע לתגובה שלכם ולציפיות שלכם ממנה. אני מאד ממליצה להיפגש עם איש מקצוע ולנסות להבין מה קורה בחיבור ביניכם שמעורר בה התנהגויות של צחוק לא מותאם ושקרנות. בינתיים , אם קשה להתייחס לצחוק כביטוי מצוקה אני מציעה להתעלם ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודההה!

אורחת2
    30/09/2011

אני מודה לך מאוד
    תודההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו