מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני מאוהב בגיסתיאמא לתאומים24/09/2011
שלום,
אשמח לעזרה בבעייה שמטרידה אותי. אני אמא לתאומים בני 4 ושלושה חודשים. אחד מהם ממש מאוהב בגיסתי שגרה בסמוך אלי. הוא כל הזמן מדבר עליה, רוצה להיות איתה, מציק מאוד לבנה בן השנתיים, כמובן כדי לזכות בתשומת לבה וכן,גם אין לו בעיה שאעלם לו מהעיניים כשהוא איתה. הוא אפילו מציע שאקח את בנה לטיול כדי שהוא ישאר איתה. אני מניחה שאולי שורש הבעיה טמון במערכת היחסים ביני לבינו, אך איך עלי לפעול? מה עושים? אני נואשת!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני מאוהב בגיסתי - תגובה
ליאת גרוס24/09/2011שלום לך.
נסי שלא לחוש קנאה כלפי גיסתך. ההפך. יופי שהילד מצא דמות משמעותית נוספת. אל תרחיקי בינהם. את אמא שלו. את לא בתחרות על התפקיד. תזרמי... פתרון הבעייה לא קשור אליה.
במקביל שווה לבדוק מה קורה בינך ובינו. מה המקום שהוא מקבל בהשוואה לאחיו התאום.
הורות לתאומים היא מאד מורכבת. אם את חשה שיש בעיה במערכת היחסים בינכם פני לאיש מקצוע למתמחה בהורות לתאומים ל2-3 פגישות הכוונה לבדוק לעומק מה קורה שם.
נסי לספק לו זמן איכות בלעדי איתך בנוכחות ושלא בנוכחות אחיו. לא חייבים לצאת מהבית או להרחיק את האח פשוט להיכנס איתו למיטה לחצי שעה, מקלחת נפרדת וכו'.
תבדקי עם עצמך מה קורה לך בנוכחותו. מה הוא עושה לך רגשית? ואז תקשיבי טוב לקל הזה.תראי מה זה עושה לך...
מקווה שחווית הנואשות תעלם...
בהצלחה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)