טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בן 20 ויש אצלנו בעיות במשפחה ואני חושש שאחותי הקטנה בת 8 תפגע נפשית. היא יושנת איתם בחדר וההורים כל לילה(גם במהלך היום) רבים והיא קמה ובוכה(ככה כבר הרבה שנים)! אני אישית שמתי לב שנהיו לה פחדים ממלא דברים שלא היו לפני זה.
שאלה : האם באמת צריך לחשוש או שאני טועה? ואשמח לדעת מה אשפר לעשות בעניין ?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך מתול מה שכתבת אכן נשמע שיש סיבה אמיתית לדאגתך. יחד עם זאת יכולותך מוגבלות. אתה יכול לנסות לשוחח עם ההורים פעם או פעמיים ולהציע להם לפנות עם הילדה לטיפול. מטפל טוב יקח בחשבון גם את המריבות בינהן ויערב אותם בטיפול. הרי בסך הכל הם רוצים לטובתה. אם הם לא ירצו אל תתעקש. אתה יכול להציע לאחותך לשוחח עם היועצת או המחנכת בבית הספר. בטח גם לך מאד לא פשוט... שתף את ההורים בהרגשות שלך אולי יוכלו להקשיב לזה יותר מאשר לביקורת על התנהלותם עם אחותך. מקווה שדברים ישתפרו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד