מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד במקומות הומים ורועשיםאני27/09/2011
לא קיבלתי עדיין תשובה ולכן שואלת שוב...
שלום,
בני בן 3 וחצי. חברותי מאוד. לפני כשנה לקחנו אותו להצגה (הווליום של המוסיקה היה מאוד גבוה).
מאז ועד היום, ברגע שמגיעים למקומות שיש בהם הרבה אנשים ועם או בלי מוסיקה חזקה, הילד נכנס ל"היסטריה". בוכה מאוד שהוא רוצה ללכת הביתה, שכואבת לו הבטן וכו'. אם יש מוסיקה חזקה, צריך לשים לו ידיים על האוזניים. אנחנו לא מוותרים לו למרות שבוכה מאוד ואומר שרוצה ללכת הביתה. כמובן שאנחנו אומרים לו שאנחנו מבינים שהוא מפחד אבל הוא לא צריך לדאוג. שאמא ואבא איתו וכו'.... חשוב לציין שאחרי כמה זמן הוא נרגע ומתחיל להינות (בערך אחרי חצי שעה-שלושת רבעי שעה).
איך אני יכולה לעזור לו מלבד שיחת ההרגעה, חיבוק, מרימים אותו על הידיים וכו'?
לאיזה בעל מקצוע עלי לפנות אם בכלל אפשר בגיל הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לרעשים חזקים
רעות01/10/2011אני במקומך הייתי פונה למרפאה בעיסוק לבדוק אם יש קושי בויסות החושי או רגישות יתר לרעשים. האם יש עוד רגישויות? אבחון והתערבות יכולים מאוד לעזור!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד במקומות הומים ורועשים - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט01/10/2011שלום לך,
התופעה שאת מתארת היא בהחלט בטווח הנורמטיבי לגיל של בנך. אין בהכרח קשר לווליום הגבוה בהצגה הקודמת. לפי מה שתיארת, אתם נוהגים באופן מתאים ומרגיעים אותו אך בגיל שלו אין הכרח להיות שלושת רבעי השעה במצב בו הוא מפחד, אלא אם כן זה אירוע הכרחי (למשל חתונה, לעומת הופעה). אין צורך לפנות כעת לאיש מקצוע, לרוב הפחדים הטבעיים הללו חולפים עד סוף שנות הגן.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני03/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)