חזרה לעבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    אורטל
    27/09/2011

ערב טוב,
    מקווה זהו הפורום הנכון אליו אני פונה לעזרה.
    השאלה שלי מתייחסת לחזרה לעבודה.
    הבת שלי בת חודשיים, אני מניקה הנקה מלאה נכון, אתחיל בשבועיים הקרובים לשלב לה תל"מ עד לגמילה מוחלטת (כנראה).

אני חוששת לחזור לעבודה ולהשאיר אותה, אך אין לי ברירה. הקטנה אמורה להשאר עם חמתי שהיא אישה נהדרת, אבל לא נראה שביתי מעוניינת להשאר עם אף אחד מלבדי, היא בוכה על כולם, מחפשת אותי בעיניה, מגיעה לרמת בכי שמפחידה אפילו את מי שמחזיק אותה.. כמעט נחנקת. ולכן כמה שניסיתי לא לגשת אליה אפילו כשהיא בוכה אצל מישהו אחר אני לא מסוגלת לשמוע אותה ככה במיוחד כשכהיא לא נרגעת.
    היא איננה לוקח מוצץ, ייתכן שבגלל ההנקה היא מסרבת, ויש לה את כ-ל המוצצים!

קיימים פעמים כשהיא מאוד עירנית שהיא מחייכת ומתקשרת עם אחרים ומאוד כייף לראותה אותה בסיטואציות כאלה.. שלא ממשיכות הרבה זמן.. אחרי חצי שעה היא שוב תחפש את הידיים שלי.
    גם לגבי שינה, היא נרדמת על הידיים בלבד ואז אני מעבירה אותה למיטה.
    האם זה הרגל? או שהיא קטנה וזה צורך?
    מה אפשר לעשות? איך אפשר להרגיל אותה לאחרים?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה - תגובה

ליאת גרוס
    30/09/2011

שלום אורטל ושנה טובה.
    את מתארת התנהגות נורמלית של הילדה.
    ייקח לה קצת זמן אך סביר שתוכל להסתגל גם לדמות קרובה ומשמעותית נוספת ולכן אין לך מה לדאוג. את לא עושה לה נזק. השאירי אותה עם חמותך לתקופות זמן הולכות וגדלות . נסי לגמול את ביתך ושאחרים קרובים יתנו לה מבקבוק .
    ו... הכי חושב זה שאת לא תהיי לחוצה מאד . היא ישר תרגיש ותחוש לחוצה בעצמה.
    בגיל זה עדיין בסדר להירדם ב על הידיים.הרגילי אותה לאחרים ולהירדם על ידיים של אחרים. אין צורך למהר ולהרגיל אותה לשינה עצמאית. היא עוד קטנה לכך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. שבת שלום וחג שמח

אורטל
    30/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו