טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הבת שלי בת 5 והיא כיום בגן חובה. היא לא ממש יודעת לדקלם את ימות השבוע, מה גם שהיא מתקשה להגיד איזה יום בא לפני ואיזה אחרי. ניסיתי להסביר לה את ההיגיון מאחורי השמות של הימים, אך לשווא. אני יודעת ששנה שעברה והשנה, הגננת מתמידה בעניין זה. אני לא יודעת איך לעזור לבת שלי היות ואני תקועה כעת בהרגשה שהבת שלי לא ממש קולטת את העניין ובטוחה שילדים אחרים כן קולטים. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רוז כדאי לבדוק אם יש קשיים נוספים המתלווים לקושי זה. האם יש הבנה של המספרים.?האם מצליחה למנות דברים אחרים? האם מזהה מספרים, צבעים, אותיות.? האם מבינה את נושא הרצף ומצליחה למשל לסדר תמונות על פי סדר? אם יש קושי גם בתחומים אחרים שווה לפנות לפסיכולוגית הגן לאבחון פסיכודידקטי או למכון להתפתחות הילד עלהערכה וזאת על מנת שיאתרו את הבעיה ויפנו לטיפול אם צריך.
טוב שאת עם היד על הדופק, מצד שני אין מה להילחץ היא עוד תלמד ותדע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד