בעיית הסתגלות בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית הסתגלות בגן
    איילת
    29/09/2011

שלום,
    בתי בת ה 3 הייתה בגן פרטי ששיך לי עד גיל 3. היא ילדה יחידה, כעת נמצאת בגן עירוני ויש לה קשיי הסתגלות שמתבטא: בבכי כמעט יום שלם,צמודה לגננת או לסייעת רוב היום ומשתתפת ונרגעת מהבכי רק לקראת סוף היום, מבקשת מהגננת "שאמא תבוא מהר מהר", "להישאר רק קצת בגן", גם בשעות הערב מתחננת לא ללכת למחרת לגן לדבריה "אני דואגת למחר". לאחר הגן הילדה עם מצב רוח טוב, ומשחקת .
    נראה שהגן מעסיק אותה לאורך כול היום: בבית משחקת בכאילו היא אמא שלוקחת את הילד לגן ונפרדת ממנו וגם הפוך.ומדי פעם היא גם הגננת.
    במהלך השבוע השלישי של ספטמבר היה נראה שהכול מתחיל להסתדר והיא בסדר גמור ואז ביום שישי קיבלתי טלפון מהגננת בשעה 11:00 שממש קשה לילדה ושנגיע לקחת אותה, מאז ועד עתה המצב נהיה הרבה יותר גרוע. בערבים ובבוקר בכי שהיא לא רוצה ללכת לגן ובמהלך רוב היום היא לא עושה כלום בגן.
    נא עצתך: האם להשאירה בגן העירייה או להעבירה לגן פרטי אחר עם צוות גדול שיוכל לתת לה תשומת לב רבה יותר ויקל עליה ?
    תודה מראש
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית הסתגלות בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית הסתגלות בגן - תגובה

סמדר ריינר
    01/10/2011

שלום איילת,
    אני בהחלט בעד לנסות להעביר גן בשלב הזה, כבר עבר מספיק זמן וכנראה שזה גדול עליה.
    קחי בחשבון שגם בגן החדש ייתכן שיהיה לה קשה בהתחלה וצריך לעשות הסתגלות הדרגתית מהתחלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו