ילדה בקליטה בגן ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בקליטה בגן ילדים
    חגי
    29/09/2011

שלום,
    בתי בת 1.5 שנים, התחילה גן ילדים לאחר שהיתה איתי חודשיים בחופש הגדול
    (לפני כן היתה בגן אחר). שבועיים בערך לא הייינו בגן בגלל שהיתה לה דלקת עיניים ואח"כ היתה חולה. בכל אופן היא נרתעת מהגננת, עד כדי כך שהיא נצמדת אלי כשהיא רואה אותה וגם בורחת אלי בריצה כשהיא רואה אותה. מאז שהתחילה הרתיעה מהגננת, הבת שלי מפחדת מאנשים מבוגרים, לדוגמא מחברה שלי שהיא מכירה, מבני משפחה רחוקים שהיא לא כ"כ רגילה אליהם. היא נצמדת אליי. לפני שהתחיל הגן, ביתי היתה מחייכת לאנשים מבוגרים.
    אציין שכשאני עוזבת אותה בגן, היא בוכה ולפי הצוות היא נרגעת די מהר,
    בסביבות 11 בבוקר,היא מתחילה לבכות ולחפש אותי וגם מאד עייפה ורוצה לישון, לפי בקשתי הם קוראים לי לגן.
    בפעם האחרונה שהגעתי לקחת אותה, היא עמדה ישנה בין רגליה של המטפלת, לדברי המטפלת היא סירבה להרדם בידיים שלה.
    האם זה תהליך טבעי, מוכר לכם ? כיצד אפשר לבצע תהליך של התקרבות לגננת ?
    אודה לכם מאד על עצתכם.
    בב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בקליטה בגן ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בקליטה בגן ילדים - תגובה

סמדר ריינר
    01/10/2011

שלום חגי,
    כפי הנראה הילדה כרגע לא בשלה לגן כזה. קודם לא היו בעיות כי היא פחות הבינה. עם ההתפתחות שלה היא יותר ערה לזה שמדובר בדמויות זרות, והיא כנראה הולכת שם לאיבוד ולא מצליחה להרגע. הייתי שוקלת להעביר אותה למסגרת קטנה יותר אם יש לכם אפשרות, או אפילו למטפלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בקליטה בגן

חגי
    01/10/2011

שלום,
    הילדה שלי היא מאד חברותית ולדעתי היא תשתעממם במסגרת של מטפלת או אפילו איתי בבית. היא זקוקה לחברה של ילדים וגם לעניין, מה שמטפלת לא תצליח לספק לה.
    האם יתכן שהבת שלי נרתעת מהגננת בגלל שהיא סמכותית בגן ויתכן שהיא שמעה אותה מעירה או כועסת על אחד הילדים (הבת שלי חכמה מכפי גילה ומאד מפותחת)
    ולכן הגננת צריכה למצוא דרך להתקרב לבת שלי ?
    בהנחה שאני משאירה אותה בגן הזה, אם ביתי תתקרב לאחת המטפלות ולא תהיה קרובה לגננת, האם זה מצב בריא עבורה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בקליטה בגן - תגובה

סמדר ריינר
    02/10/2011

שלום חגי,
    יכול להיות שזה קשור לגננת, אני לא יכולה לדעת. בכל אופן אי אפשר לעקוף את הגננת. אם זה משהו שקשור לגננת, צריךם לדבר איתה ישירות ולרואת איך פותרים את זה, ולא דרך הסתמכות על מטפלת אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו