מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיההההה30/09/2011
שלום רב! הנני מעוניינת לדעת איך לפעול נכון. אני אמא חד הורית לבן מתוק וחמוד בן 4.5. התגרשתי לפני שנתיים וגרוש שלי לוקח את הילד לשישי שבת באופן קבוע. חשוב לציין שהוא לא משקיע כלכך בילד , לא כספית ולא בשום דרך אחרת,אך אני אף פעם לא אומרת משהו נגטיבי ליד הילד. בזמן אחרון בן שלי התחיל להגיד לי בעיקר בזמן עימותים בינינו שהוא לא רוצה לגור איתי והוא לא אוהב אותי ואפילו דברים כמו אני יזרוק עליך משהו, בנוסף לכך הוא חוזר על הדברים האלה הרבה פעמים. זה ממש מוציא אותי מדעתי,אני תמיד אומרת לו חבל מאוד כי אני מאוד אוהבת אותך, אך הוא קולט שזה פוגע בי וממשיך, בזמן אחרון הוא גם התחיל לעשות את זה ליד אנשים אחרים. נראה לי שאבא שלו רק מרוצה מהמצב...וזה ממש כואב. אני מאוד רוצה שהקשר שלי עם הבן יהיה הכי טוב ורק לא יודעת איך נכון להגיב אותו ואיך לגרום לו להבין שאני מאוד אוהבת אותו ורוצה לטובתו תמיד, אני לא אויב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ליאת גרוס30/09/2011שלום לך
ילדים לפעמים אומרים דברים כאלה. בעיקר ילדים שחווים קושי רגשי ובאופן זה בעצם מבקשים עזרה. החכמה היא לא להתייחס לתוכן הישיר של הדברים. הילד זקוק לתחושת ביטחון ושמותר לו לכעוס ולהביע תוקפנות ומצוקה . חשוב שלא תתרגשי. הוא לגמרי לא מתכוון לכך. הוא תלוי בך ובאהבתך וייחרב עליו עולמו אם תעזבי או תתרחקי. הוא לא חווה אותך כאויב. זה את שמתחילה לחוות אותו כאויב ולפחד ממנו ומתגובותיו. כשיראה אותך רגועה וחזקה מולו יבין שאת יציבה מולו והוא יכול להיות רגוע. הוא יכול לסמוך עלייך ועל אהבתך. תמשיכי להצהיר ולהביע את אהבתך כפי שאת עושה. חשוב שהילד ידע שנשאר אצלך ואין לו אפשרות לעבור לגור עם אבא בקביעות.
מקווה שדברים ירגעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)