עזרה - אני מיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה - אני מיואשת
    מיכל
    01/10/2011

שלום,

אמא לידלה בת 3, טובה ושובבה. ולתינוקת בת 4 ח'.
    לבת ה-3 יש התקפות של התפרעויות, כל מה שאומרים לה לא היא עושה הפוך. כבר נקטתי בכל השיטות האפשרויות, (אי התייחסות, להעניש, לכעוס, לצעוק, וללת תשומת לב כי אולי חסר לה) אבל זה לא עוזר. שוב ושוב משחקת במשחק ואחכ כשמבקשים ממנה לאסוף אז היא מפזרת עוד יותר בכל הבית, אני מכריחה אותה לאסוף עם עזרה שלי, חשבתי שהיא תלמד אחרי פעמיים שלוש, אבל לא. היא ממשיכה לחזור על ההתהגות הזו. מטפסת לארון שלי ולוקחת את הדאוד' ומורחת על כולה, כל המשחה לטוסיק של הקטנה, שופכת בקבוק מים על הרצפה אחרי שהיא שותה. זה קורה פתאום, פתאום נכנס בה "הילד הרע". גם כשהיא עם חברות פתאום היא יכולה "להתחרפן" ולהשתולל ולפזר בכל הבית. בד"כ אני אומרת לחברה שלה שעכשיו היא הולכת הביתה כי X לא מתנהגת יפה. היא שוכבת איתנו במיטה בצהריים כשכל תשובת הלב שלנו אליה, והיא מרביצה ובועטת, מושכת בשיער ומציקה.
    אני לא יודעת מה לעשות כבר, כל השיטות שניסיתי לא עובדות, שום דבר לא "מפחיד" אותה. אפשר לומר שזה מאז שהקטנה נולדה, אולי אפילו לפני. אני משתדלת לתת לה המון תשומת לב וגם אבא שלה וזה עדיין לא עוזר. בשאר הזמן היא ילדה חכמה ונבונה, עוזרת ומבינה.
    אשמח לעצה. אני כבר מלאה רגשות אשמה... )-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה - אני מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - אני מיואשת - תגובה

סמדר ריינר
    01/10/2011

שלו מיקי,
    יכול להיות שזה שניסית את כל השיטות זו בדיוק הבעיה. צריך סבלנות ועיקביות. צריך לדבר בטון ברור ונחרץ, לא להכנס למשא ומתן, הסברים והתחננויות, ולהתמיד מהתעלמות מהתנהגויות שליליות אפילו אם הן נמשכות הרבה זמן ונראה לכם שזה לא עוזר. זה לקוח זמן. אם את לא מצליחה את יכולה לפנות להדרכת הורים כדי לקבל יותר הכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו