מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה - אני מיואשתמיכל01/10/2011
שלום,
אמא לידלה בת 3, טובה ושובבה. ולתינוקת בת 4 ח'.
לבת ה-3 יש התקפות של התפרעויות, כל מה שאומרים לה לא היא עושה הפוך. כבר נקטתי בכל השיטות האפשרויות, (אי התייחסות, להעניש, לכעוס, לצעוק, וללת תשומת לב כי אולי חסר לה) אבל זה לא עוזר. שוב ושוב משחקת במשחק ואחכ כשמבקשים ממנה לאסוף אז היא מפזרת עוד יותר בכל הבית, אני מכריחה אותה לאסוף עם עזרה שלי, חשבתי שהיא תלמד אחרי פעמיים שלוש, אבל לא. היא ממשיכה לחזור על ההתהגות הזו. מטפסת לארון שלי ולוקחת את הדאוד' ומורחת על כולה, כל המשחה לטוסיק של הקטנה, שופכת בקבוק מים על הרצפה אחרי שהיא שותה. זה קורה פתאום, פתאום נכנס בה "הילד הרע". גם כשהיא עם חברות פתאום היא יכולה "להתחרפן" ולהשתולל ולפזר בכל הבית. בד"כ אני אומרת לחברה שלה שעכשיו היא הולכת הביתה כי X לא מתנהגת יפה. היא שוכבת איתנו במיטה בצהריים כשכל תשובת הלב שלנו אליה, והיא מרביצה ובועטת, מושכת בשיער ומציקה.
אני לא יודעת מה לעשות כבר, כל השיטות שניסיתי לא עובדות, שום דבר לא "מפחיד" אותה. אפשר לומר שזה מאז שהקטנה נולדה, אולי אפילו לפני. אני משתדלת לתת לה המון תשומת לב וגם אבא שלה וזה עדיין לא עוזר. בשאר הזמן היא ילדה חכמה ונבונה, עוזרת ומבינה.
אשמח לעצה. אני כבר מלאה רגשות אשמה... )-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - אני מיואשת - תגובה
סמדר ריינר01/10/2011שלו מיקי,
יכול להיות שזה שניסית את כל השיטות זו בדיוק הבעיה. צריך סבלנות ועיקביות. צריך לדבר בטון ברור ונחרץ, לא להכנס למשא ומתן, הסברים והתחננויות, ולהתמיד מהתעלמות מהתנהגויות שליליות אפילו אם הן נמשכות הרבה זמן ונראה לכם שזה לא עוזר. זה לקוח זמן. אם את לא מצליחה את יכולה לפנות להדרכת הורים כדי לקבל יותר הכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)