מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן עצבניסולימאן02/10/2011
שלום רב,
ראשית חשוב לי להגיד שאנחנו משפחה עם שני ילדים , הילד בן 5 והוא הבכור , והילדה בת שנתיים .
אנחנו משפחה מאד חמה שלא מחסירה כלום מהילדים ומאד משקיעה בהם בכל הבחינות .
הילד עבר שנתיים בגן חובה שאני יכול לסכם אותם במצויינות והגננת שלו מאד הייתה מרוצה ממנו והגדירה אותו כאחד הילדים החכמים ביותר שהיו לה.
השנה הוא עלה לגן לפני כיתה א' ונוצרה לילד בעיה או תופעה שמעולם לא הייתה לו .
הוא מתעצבן במהירות , מרביץ , שובר דברים , והדבר שמאד הופתענו ממנו זה שהרביץ למורה שלו .
אני ואשתי מאד חשוב לנו שהילד לא יתעסק באלימות ויהיה רגוע , ניסינו לאחרונה לדבר איתו אל הנושא ועל האלימות ולמה מובילה ושצריך לכבד את כל בן אדם כאדם ולפתור בעיות בדיבור ולא באלימות.
חשוב לי להדגיש, שהילד סיפר לי שחלק מהילדים בכיתה מלעיגים לו על שמו והוא מבקש שיפסיקו עם זה. וגם דיברנו עם המורה שלו והיא הבטיחה שזה לא יקרה יותר.
אשמח לקבל טיפים באיך להצליח לגרום לבן להיות יותר רגוע ולא ירים יד על האחרים.
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן עצבני - תגובה
סמדר ריינר02/10/2011שלום סולימאן,
חשוב לא רק להגיד לילד מה לא לעשות, אלא גם לתת לו כלים מה כן לעושת. מה עליו לעושת כשלועגים לו, כשקשה לו, כשהוא מתעצבן על המורה. למשל לספור עד 10, להמתין לספר למבוגר האחראי או לכם בבית, וכו' - בהתאם לסיטואציות שגורמות לו להרביץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)