מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי בהיפרדות ילידה בת 6יהודית02/10/2011
שלום, ביתי בת שש עלתה השנה לכיתה א' כל בוקר היא עושה סצנה: כשאני מלווה אותה לכיתה היא ניצמדת אלי ולא מוכנה להיפרד היא בוכה ש"בא לה אותי" תופסת בכוח ולא משחררת רק כשאני משחררת בכוח ומשאירה אצל מורה או מצליחה להתחמק ממנה בשער רק אז לבסוף היא נירגעת. יש לציין שאחיה לומד באותו ביה"ס ובהתחלה היא לא שיחררה אותו בכלל עכשיו זה כבר קצת יותר טוב איתו אך עדיין היא מחפשץ אותו בהפסקות (היא הלכה לביה"ס חדש שבוא היא לא מכירה ילדים. היינו סובלניים איתה במשך 3 שבועות אך ניראה שהמצב לא משתפר) וכך גם בערב-כל ערב לפני השנה בא לה אותי היא מבקשת שאני או בעלי נישן לידה או נהיה איתה עד שהיא תירדם ולא מוכנה אחרת.
אני כבר מיואשת, אני מתנהגת איתה בקשיחות ומאיימת בביה"ס שהיא תהיה בבית לבד אם היא לא תפסיק לבכות ובערב שאני אוציא אותה החוצה-אני מרגישה שכבר אין לי ברירה אחרת אבל מפחדת לעשות לה נזק (שתרגיש דחויה, חרדת נטישה וכו'). אודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בהיפרדות ילידה בת 6 - תגובה
סמדר ריינר03/10/2011שלום יהודית,
חשוב לתת לה כלים להתאקלם בבית הספר החדש, זה לא מספיק להיות סובלניים או לחילופין לכעוס, צריך גם לעזור לה להתמודד. לבדוק יחד איתה איזה ילדות שנראות לה נחמדות יש בכיתה, איך כדאי לגשת לאחת מהן, איך להתחבר, לבקש את עזרת המורה להושיב אותה ליד ילדה נחמדה שתוכל לתחבר איתה וכו'. כרגע הילדה מרגישה שהיא הולכת למקום זר לבד בלי שום עזרה, וכך היא לא תשחרר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)