הבת שלי לא מתייחסת יפה לילדים אחרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבת שלי לא מתייחסת יפה לילדים אחרים
    דנה
    02/10/2011

שלום,
    ביתי היחידה בת 4 היא ילדה מקסימה וחכמה.
    בתקופה האחרונה היא מדברת לעיתים לילדים אחרים בצורה לא יפה ולא מתחשבת. אם משהו לא מוצא חן בעיניה היא אומרת, אם לא בא לה שחברה תאכל איתנו ארוחת ערב (בזמן שהאוכל כבר על השולחן) היא אומרת לה.
    לא מוותרת לילדים אחרים וכמובן לא מוכנה להפסיד במשחק, מעדיפה להפסיק לשחק.
    חייבת להיות ראשונה בכל דבר ובמרכז תשומת הלב.
    היא ילדה יחידה ונכדה ראשונה שמוקפת בהמון אהבה ותשומת לב.
    אני בדרך כלל כועסת עליה ואומרת לה בתקיפות שההתנהגות הזאת לא מקובלת עלי אך היא ממשיכה.
    אשמח לשמוע את דעתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת שלי לא מתייחסת יפה לילדים אחרים - תגובה

סמדר ריינר
    03/10/2011

שלום דנה,
    את מציינת שהי אבת ראשונה ויחידה שמוקפת בהמון אהבה ותשומת הלב השאלה היא גם האם יש פינוק במשוואה. האם זו ילדה שרגילה שדברים נעשים לפי רצונה. אם כן, אין לה סיבה להתפשר עם חברים. חברים זה לא כמו משפחה והם לא תמיד עושים דברים כרצונה אבל ייתכן שהיא לא רגילה לוותר. חשוב שגם בבית תרגילו אותה לוותר לפעמים, לא תפעלו לפי ההוראות שלה וכו', גם אם זה יגרור עימותים לפעמים, אחרת עלול להתפתח מצב שבו חברים לא יעניינו אותה כי הם לא עושים מה שהיא רוצה ובבית כן, אז למה לה להתחבר בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו