ילד בן שנה שעושה סצנות בהחתלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה שעושה סצנות בהחתלה
    לירון
    03/10/2011

שלום,
    בני בן השנה בחודשים האחרונים כל פעם שאני צריכה להחליף לו בגדים או חיתול על שידת ההחתלה הוא פשוט צורח ובוכה כאילו מישהו הורג אותו ותוך כדי כמובן שמשתולל מה שלא מאפשר לי להחליף לו חיתול. עם ההלבשה אני איכשהו מסתדרת אבל במקרה של קקי שהסטטיות הי קריטית זה ממש קשה. רציתי לדעת אם יש לכן רעיון למה זה? ואם יש לכן פיתרון יצירתי או משהו אחר לנסות. אציין שאני מנסה לשיר לו לתת לו משהו ביד לשחק איתו עם צעצוע תוך כדי, לפעמים זה עובד, לרוב לא.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה שעושה סצנות בהחתלה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    09/10/2011

לירון שלום,
    בדרכ בגיל של בנך ילדים נוטים להיות חסרי סבלנות בעת ההחתלה. זה היה רעיון נהדר מצידך לתת לו משהו להתעסק בו, וכדאי תמיד שיהיו "הפתעות" כאלו בהישג יד. יחד עם זאת, הסטטיות בגיל שלו היא מועטה, ופשוט כדאי להחליף את החיתול במהרה ולחזור לפעילות.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצה מניסיון

מירב
    09/10/2011

אני פשוט משתדלת כשאנחנו בבית, להוריד את הטיטול בתוך האמבטיה (הרגילה) ולשטוף אותו. ככה הוא מתעסק עם המים ואפשר לנקות אותו ברוגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו