ילדה מתנדנדת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה מתנדנדת
    ויקי
    03/10/2011

שלום
    יש לי ילדה בת 6.
    מגיל 3 היא מתישבת על הקצה של הכסא או ספה ומתנדנדת.בגיל 3 לא התיחסתי לזה.עד היום היא לא הפסיקה עם זה.אפילו המצב החמיר.היא עושה את זה כל יום וגם נהנית מזה.הפנים שלה הופכות לאדומות עם כתמים והיא מזיעה.היא יכולה להתנדנד כמה פעמים ביום.
    בנוסף היא גם ילדה שצועקת וכל דבר לוקחת קרוב ללב ומגיבה בצעקות(כמו למשל לבחור בגד ).אם נגעתי בה בטעות היא צורחת ובוכה שזה כואב.מכל דבר היא עושה דרמה.אם אני לא מגיע בזמן היא מתעצבנת צועקת ועוזבת כל מה שרצתה לעשות.
    מבקשת יעוץ.מה עלי לעשות?(חשוב לציין שיש לי עוד ילדה בת 3.5 ואף פעם לא ראיתי שהיא מתנדנדת, ככה הבנתי שזה כנראה לא תקון)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה מתנדנדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מתנדנדת - תגובה

סמדר ריינר
    03/10/2011

שלום ויקי,
    קודם כל אולי כדאי שנקרא ילד בשמו. הילדה שלך מאוננת. זה בסדר וזה טבעי ונורמלי בגיל הזה וגם בגילאים יותר קטנים, ויותר גדולים וחשוב להסביר לילדים בעדינות, בלי לתת הרגשה של בושה גדולה, שאתם מבינים שזה משהו שנעים לה, וזה בסדר, אבל עושים את זה בפרטיות, ולא ליד אנשים.
    מהתאור שאת מתארת, הבת שלך כנראה עושה את זה הרבה, ובנוסף את מתארת בעיות התנהגותיות נוספות. נשמע לי שזהו מצב די חמור, שמעיד על מצוקה שבה הילדה נמצאת. לכן אני ממליצה לך לפנות בהקדם לייעוץ מקצועי, ולא להזניח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו