משחקי אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחקי אחים
    אוראל
    04/10/2011

הי
    יש לי 3 ילדים, ילדה גדולה (14) ושני בנים(8.5 5.5), אני מנסה לגרום להם לשחק ביחד, בציור , אומנות, צביעה וכו' ולא הולך לי.....
    יש לציין שבבתים אחרים הם ניגשים לציור בלי שיגידו להם, לצבעים, למשחקים המשותפים, בבית הם רבים על הטלוויזיה והמחשב והמשעמם לי.
    אני מאוד מאוד רוצה לאפות איתם, לצייר איתם, להדביק איתם כל מיני מדבקות ודברים שנאספים בחוץ ליצירה שלהם... איך עושים זאת???

זה קצאת מצחיק שרוב האמהות שמחות שזה קורה בבתים של אחרים, הלכלוך וכו' ולי זה ממש לא איכפת העיקר לחוש אותם ולחוש איתם.

תודה אוראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקי אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקי אחים - תגובה

ליאת גרוס
    04/10/2011

שלום אוראל
    נסי להתחבר אליהם קודם דרך דברים שהם אוהבים לעשות. הצטרפי אליהם. דברי איתם. צאו לטיול משפחתי משותף. תשוחחי איתם סתם על דברים שקורים לך בחיים. תתענייני בהם. קחי אותם איתך לקניות בסופר. תהיי איתם במהלך ארוחה משפחתית. פשוט תהני בחברתם ותראי מה גורם להם להינות מחברתך. אולי אפילו סרטים, מסעדות...
    אל תכפי עליהם את רצונך. תמצאי משהו שנעים לכולכם. תמצאי זמן נפרד עם כל אחד. לא חייבים כולם יחד. אל תתני לעצמך או להם ציונים. פשוט תהנו יחד... תתחילי מכמה דקות ביום כחלק מהשגרה. בלי פרוייקטים גדולים. לאט לאט תראי שינוי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו