התנהגות חצופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות חצופה
    עידנית
    22/01/2008

שלום רב,
    אנו מבקשים עזרה בנוגע לבת 8 להורים גרושים אני האם נשאתי בשנית. אין בעיות של משמרות . הבעל החדש מתייחס מאוד יפה לילדה. היא גם אוהבת אותו.
    הילדה נבונה ומקסימה תלמידה טובה. אבל..
    ישנם מקרים לרוב בנוכחות זרים אורחים או כשאנו מתארחים שהיא מסוגלת להתחצף למבוגרים בצורה כזאת שאפילו המבוגרים לא יכולים לענות לה. מעליבה גם כשלכאורה צודקת היא גם יודעת להסביר את עצמה יפה. אבל ההתחצפות שלה מלווה בבכי וכשמעירים לה היא ממשיכה להחצף לאם ולבעל והכל מלווה בבכי מעורר רחמים.
    וכשלא מצדיקים אותה כלומר אומרים לה שלא כל מה שהיא חושבת עליה לזרוק בפנים היא בוכה ומתחילה לרחם על עצמה לא אוהבים אותי אתם הולכים לטובת.. וכו'
    ניסינו לא בעת ארוע לטפל בלהסביר היא אכן הבינה הבטיחה, אבל זה חוזר חלילה.
    איך אפשר להתמודד עם זה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות חצופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוצפה

שרון באומל
    24/01/2008

שלום לך
    התנהגותה של ביתך מעידה על מתח ומצוקה פנימית, הן במידת התוקפנות הגדולה והן במידת הבכי המלווה את התוקפנות. אני מציעה לבדוק מה מציק לה באמת. הייי אומרת לה משהו בנוסח: "יכול להיות שלפעמים את מאוד כועסת, או מאוד עצובה ולא יודעת איך להגיד את זה ולכן את מדברת לאחרים בצורה מעליבה. יש הרבה ילדים שעושים את זה. רציתי לדעת על מה את כועסת וממה את עצובה". הידיעה שלה שאת מנסה להבין את המתרחש בעולמה הפנימי תקל עליה מאוד ותיתן פתח לברר את מקור ההתנהגות.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו