מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא נוסעת לחו"ללי05/10/2011
שלום, הילדה שלי בת שנה וחודשיים, וכעת לאחר חודש של הסתגלות לא פשוטה לגן חדש (היא אומנם אכלה וישנה בגן כמו שצריך, אך היתה בוכה הרבה. רק בשבוע האחרון החלה להירגע מס' דקות אחרי שאנחנו עוזבים)...
בקרוב אני נאלצת לנסוע לחו"ל לתשעה ימים, במהלכם היא תהיה עם אבא וסבתא - שמטפלים בה על בסיס יומיומי והיא מאוד קשורה אליהם (אני עובדת פעמיים בשבוע עד שעות מאוחרות ואמי מטפלת בה), אך אני מרגישה כמובן שזה לא מספיק וחוששת שתתפתח אצלה חרדת נטישה.
דרך אגב - במהלך חודש ההסתגלות לגן - היא התחילה לבכות גם כשאדם זר יצא מהחדר וסגר את הדלת אחריו, או כשהורים אחרים הגיעו לגן בצהריים ולא אספו אותה... זה עכשיו נרגע מעט אבל אני חוששת שהיא חרדה קצת יותר מהרגיל.
האם תוכלו לייעץ כיצד ניתן להעביר את התקופה שבה אשהה בחו"ל בצורה הטובה ביותר לילדה?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא נוסעת לחו"ל - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט09/10/2011לי שלום,
אני מתארת לעצמי שעשית את כל המאמצים כדי שחופשתך תהיה קצרה ככל שניתן. תשעה ימים הם פרק זמן ארוך ביותר להיעדרות עבור ילדה בת שנה וחודשיים.
במהלך התקופה של היעדרותך, כדאי שיתר הדמויות שמטפלות בה תהיינה כמה שיותר איתה בבילויים כיפיים, ושיאמרו לה שעוד כך וכך ימים תחזרי. צפוי שיהיו יותר בכיינות וקושי איתה, גם לאחר שובך.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)