טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. הילד שלי בן 3, הוא לא אוהב פירות וירקות.הוא מסכים לאכול רק מלפפון ותפוח. הוא אפילו לא מוכן לטעום- יש כמה פירות וירקות שהוא מעולם (בכל ימי חייו) לא הסכים לטעום, הוא רק רואה ולא מסכים לטעום. מלבד זה אני משתדלת לספק לו תזונה בריאה ומגוונת אבל חשוב לי שהוא יאכל פירות וירקות. איך אפשר לגרום לו להסכים לטעום לפחות? אני ובעלי אוכלים לידו פירות וירקות, אנחנו לא מכריחים אותו לאכול מה שהוא לא רוצה, אנחנו גם לא מזכירים או מנדנדים לו על זה, כשאנחנו אוכלים אנחנו מציעים לו וכשהוא מסרב- בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום קרן, חשוב מאוד שתניחי לנושא. אם יש לו חוסרים תזונתיים ייתכן שאפשר להשלים אותם על ידי תוספי מזון, ועל כך כדאי להתייעץ עם תזונאית. מעבר לזה, טוב אתם עושים שאתם מניחים לו ולא מנדנדים, תמשיכו כך, ונסי להפסיק להיות מוטרדת מהנושא, יכול להיות שגם אם את לא מנדנדת לו הוא חש שאת לחוצה מזה, וזה מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד