ללא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ללא
    אסף
    22/01/2008

שלום.
    בני בן שנתיים וחצי שנה שניה במעון,בשנה הראשונה סימנים חיוביים.בשנה הנוכחית חל שינוי לרעה הבא לביטוי ב:
    1. במהלך ההכנות ליציאה בבוקר הוא עירני שמח משחק מדבר וברגע שהוא מתישב ברכב הוא נאלם בוהה בחלון מדוכדך לפעמים ממלמל כי אינו רוצה למעון בטענות "משעמם לי,עצוב לי במעון"
    2. גילויי אלימות מצידו כלפי ילדים ועדויות שלו על אלימות מצד ילדים כלפיו.
    3. זעקות בזמן שנת הלילה .
    4. עושה פיפי במכנסיים בזמן שנת הצהריים במעון (לא היה כך בקייץ)
    5. הפך להיות פחות דומיננטי פחות בולט בין הילדים במעון (בדר"כ ילד מאוד אקטיבי ובולט).
    6.באחת הפעמים שבאתי לאסוף אותו בסוף היום הוא היה מנותק עד אפטיות כאשר בדר"כ הוא מזנק אליי עוד לפני שאני מבחין בו

תשובתו בסוף יום כשמנסים לדובב אותו : "היה בסדר במעון" ללא פירוט נוסף לעיתים יענה "היה כיף"
    תשובת המטפלת : "הוא בסדר גמור במהלך היום אוכל משחק וכו..."

שינויים במעון השנה לעומת קודמתה :המנהלת שנראה היה שהיא מקור הסדר והמשמעת לילדים ולמטפלות כאחד כמעט ואינה נמצאת עקב בעיות בריאותיות ובנוסף הוא לא נמצא עם המטפלת שבחזקתה היה בשנה שעברה.

האם הסממנים מעידים על בעיה במעון?מה אוכל לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בגן

שושי יעקובי
    23/01/2008

אכן הסימנים שציינת עשויים להעיד על מצוקה רגשית של ילדך ואולי על כך שלא טוב לו במסגרת שהוא נמצא בה. חשוב שאתה ער לסימנים האלה ואין תשובות פשוטות לגבי מה לעשות. הייתי ממליצה לך לנסות ולהיות עם הילד במעון בשעות הבוקר, להישאר חצי שעה בכמה בקרים ולצפות על הילד ועל ההתנהלות בגן. לשוחח עם הורים נוספים. וגם לשוחח עם הגננת האחראית, לשתף אותה במצוקה שעוברת על הילד ממנה - ולשמוע בשיחה לא בסוף היום ליד אנשים נוספים, לשמוע על הילד בגן.
    בהצלחה
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית התפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו