אני צריכה עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה
    SA
    06/10/2011

שלום רב,
    בתי בת 5.5, ילדה שמחה חברותית וביחד עם זו שובבה לא קטנה. בכל יום היא חוזרת מהגן עם סיפור אחר-היום זה הרביץ לה אתמול האחר הרביץ לה וכך הלאה. כמובן שדיברתי עם הגננת , וכיוון שבתי לא פונה לגננת כשזה קורה, הגננת לא יכולה לטפל בזה. אתמול הייתי במסיבה עם החברים שלה בגן וצפיתי באינטרקציה שלה עם הילדים. שמתי לב שבתי משחקת רק עם הבנים!! הבנות משעממות אותה (לדבריה). ראיתי משחקים עם הרבה אלימות - ילד אחד הפיל את בתי לריצפה ישב על בטנה (תוך משחק דרמה של שוטרים וגנבים) תוך כדי משחק הבנים ממש מרביצים או קופצים אחד על השני.
    דיברתי רבות עם בתי - פעם דרשתי ממנה לפנות לגננת כל פעם שמרביצים לה או משחקים איתה באלימות , פעם ביקשתי ממנה להחזיר לאותם ילדים שמרביצים לה וכמובן שהיא לא ביצעה את הדברים הללו. ואתמול דרשתי ממנה לא לשחק יותר עם בנים!! (אמרתי לה שאעניש אותה אם תשחק איתם) אני כמעט בטוחה שהיא לא תקשיב לי ותמשיך עם שלה.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות. מצד אחד היא נצמדת לחבורת הבנים הזו ונהנת מחברתם אך מצד שני היא חוזרת עם סימנים כחולים וסיפורים של אלימות כלפיה מצידם.
    מה לעשות??? נמאס לי לשמוע את הבת שלי פגועה וכאובה מהאלימות של הבנים כלפיה וגם לראות סימנים כחולים על גופה אך מצד שני היא זו שניצמדת אליהם ואוהבת לשחק איתם (כמובן שגם הם אוהבים אותה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי?

SA
    11/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו