ילד בן 5 ביישן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 ביישן
    מירב
    09/10/2011

שלום, הילד שלי בן 5.5 בגן חובה. כל השנים בגנים המטפלות/גננות אומרות שמדובר בילד מקסים שיודע לשתף פעולה, להקשיב, להשתתף כשצריך ולשחק עם חברים.
    עד גיל 4 הוא לא היה מסכים להשתתף במסיבות בגן שהיו עם הורים. בשנה שעברה הוא עבר לגן חדש טרום חובה ושם התחיל להשתתף בצורה מלאה.
    השנה הוא עבר לגן חדש, את רוב הילדים בגן הוא הכיר כבר משנה שעברה ושוב שמענו תשבוחות מהגננת החדשה כבר מתחילת השנה.

הבעיה היא שהוא מאוד רוצה לללכת לחוג כדורגל וכשלקחנו אותו (פעם אחת בעלי ופעם אחת אני) לשיעור ניסיון, הוא לא היה מוכן להשתתף בשום מצב.

דיברתי איתו ואמרתי לו שאם הוא לא רוצה ללכת לחוג, אני לא אכריח אותו אבל אם הוא רק מתבייש אז אנחנו נמשיך לחפש דרך שתעזור לו להתגבר על הקושי.
    הוא אומר שמאוד רוצה ללכת לחוג אבל מתבייש מאוד.
    הוא אומר שהמדריך נחמד, חצי מהילדים בחוג (5) הוא מכיר מהשנה הנוכחית או מהשנה שעברה כולל 2 חברים מאוד טובים שלו.
    מצטערת על האורך, רציתי לתת רקע מקיף. האם יש לכם הצעה בשבילי איך לעזור לו להתגבר?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 5 ביישן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 ביישן - תגובה

סמדר ריינר
    10/10/2011

שלום מירב,
    תנסו להבין ממנו יותר לעומק ממה הוא חושש, האם מאחורי השיינות יש חשש שיצחקו לעיו? שהו אלא יצליח לבצע דברים עם הכדור וילעגו לו? בהתאם לחשש נסו לתת תגובה מרגיעה וגם דברו עם המדריך שיסייע לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו