ריגרסייה בגמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריגרסייה בגמילה
    רמה
    09/10/2011

שלום רב,
    בני בן 2.5 התפתחות תקינה. התחלנו בתהליך הגמילה לפני כחודשיים, בהתחלה למרבה הפלא שיתף פעולה דיי מהר נגמל מהרטבת לילה וביום למד להודיע כשיש פיפי. מכיוון שיש לנו חצר הוא מאד אוהב להשקות את הצמחייה, ומידי פעם היה יושב על הסיר או הישבנון כנ"ל לגבי קקי. חשוב לציין שלפחות פעם ביום היה מפספס, מה שאני ייחסתי כחלק נורמאלי מהתהליך.
    עם חזרתו לגן, הגננת הודיע לי שהוא מסרב לשבת בשירותים. בהמשך היה שיפור קל והוא הסכים להשקות את העץ, אבל בסיכומו של יום הוא עושה כל יום במכנסיים לפחות פעם אחת. חשוב לציין שהוא לא עושה קקי בגן דבר שגורם לא לעצירויות לא נעימות.
    בשבוע האחרון גם בבית החל להתנהג אחרת ולא מוכן לעשות קקי בסיר ולפעמים גם עושה פיפי במכנסיים. היום למשל הודיע שיש לו פיפי אבל לא היה מוכן להוריד את מכנסיו.
    מה עלי לעשות ?
    היום הודיע לי הגננת שהמצב "מאד בעייתי" הוא עשה היום קקי במכנסיים ונראה לי שמתחיל להימאס עלהם העניין.
    הצעתי להביא את הסיר שלו לגן, למרות שאני לא בטוחה שזה יעזור.
    לא רוצה למהר להחזיר את החיתול כדי לא לבלבל אותו.

לעצתך המהירה אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריגרסייה בגמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריגרסייה בגמילה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    18/10/2011

רמה שלום,
    התופעה שאת מתארת מתרחשת פעמים רבות במהלך גמילה תקינה. ייתכן שהשינוי של החזרה לגן מעט הלחיץ אותו. חשוב לדבר עם הצוות ולעודד אותם שלא יתייאשו, בסך הכל הם בוודאי מחליפים חיתולים לילדים רבים בגן, אז מדוע הקושי מולו? אני ממליצה מאוד להשתמש בטבלה של פרסים, היא עוזרת פעמים רבות. בנוסף, אני מפנה אותך לעמוד השאלות הנפוצות בפורום, לגבי רגרסיה בגמילה, במיוחד סביב הקקי.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו