טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב שמי בר אני אם חד הורית בת 41גרה עם בו זוג מזה כשנה וחצי ,מורה במקצועי.יש לי בן יחיד,בן חמש וחצי, לפני כחצי שנה האב החל להיות בקשר עם הבן ובכל יום רביעי בשבוע הם נפגשים. מתחילת השנה בני הולך בבכי לגן .חשוב לציין כי הגננת חדשה אך הגן לא .יש לו מספר חברים משנה שעברה,כל יום בני לא רוצה ללכת לגן ,הפרידה מאד קשה ,הוא לא מפסיק לבכות גם אחרי שאני עוזבת אותו הוא ממשיך לבכות,אני משוחחת איתו על הנושא ושום דבר לא עוזר. הגננת טוענת כי הוא מפותח שכלית וזה לטענתה מפינוק. הבן טוען כי אין לו חברים ומשעמם לו והוא מאד מתגעגע אלי במשך היום .אני מרגישה תיסכול .מה עלי לעשות? אודה לכם אם תעזרו לי בר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום בר, קוןדם כל כדאי לעזור לו למצוא חברים. צרי קשר עם אימהות בגן ונסי לתאם מפגשים חאה"צ. למדי את הילד להתקרב לילדים, לשחק איתם, וכו'. ובעת הפרידה בבוקר נסי לא להתרגש ולבצע פרידה קצרה ועניינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד