חרדת נטישה גיל חמש וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה גיל חמש וחצי
    בר
    10/10/2011

שלום רב שמי בר אני אם חד הורית בת 41גרה עם בו זוג מזה כשנה וחצי ,מורה במקצועי.יש לי בן יחיד,בן חמש וחצי,
    לפני כחצי שנה האב החל להיות בקשר עם הבן ובכל יום רביעי בשבוע הם נפגשים. מתחילת השנה בני הולך בבכי לגן .חשוב לציין כי הגננת חדשה אך הגן לא .יש לו מספר חברים משנה שעברה,כל יום בני לא רוצה ללכת לגן ,הפרידה מאד קשה ,הוא לא מפסיק לבכות גם אחרי שאני עוזבת אותו הוא ממשיך לבכות,אני משוחחת איתו על הנושא ושום דבר לא עוזר. הגננת טוענת כי הוא מפותח שכלית וזה לטענתה מפינוק. הבן טוען כי אין לו חברים ומשעמם לו והוא מאד מתגעגע אלי במשך היום .אני מרגישה תיסכול .מה עלי לעשות?
    אודה לכם אם תעזרו לי
    בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה גיל חמש וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה גיל חמש וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    11/10/2011

שלום בר,
    קוןדם כל כדאי לעזור לו למצוא חברים. צרי קשר עם אימהות בגן ונסי לתאם מפגשים חאה"צ. למדי את הילד להתקרב לילדים, לשחק איתם, וכו'. ובעת הפרידה בבוקר נסי לא להתרגש ולבצע פרידה קצרה ועניינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו