מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם גננת יכולה להעניש באוכל?קרן23/01/2008
שוש לשלום, לפני מספר שבועות שאלתי אותך לגבי בני שמפריע במפגש אצל הגננת המחליפה ואת הצעת לי לא להענישו בבית בטענה שזה לא יעזור לו לקבל את סמכותה (הילד בן 4 וחצי).
אתמול בני ועוד שלושה ילדים מהגן הפריעו לה במפגש היא כעסה מאוד והחליטה להענישם כך שכל ילדי הגן קיבלו עוגה שהביאה אחת הילדות והם בגלל שהפריעו לא קיבלו מהעוגה. היא עשתה זאת לפני כולם למען יראו ויראו. חשובה לי מאוד דעתך המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענישה בגן
שושי יעקובי29/01/2008מבין השורות אני קולטת את הביקורת שלך כלפי אותה גננת מחליפה ואת חוסר האונים שאת חשה מול המצב. עמדתי כלפי הדוגמא שאת מציגה היא אכן העונש בו נקטה הגננת אינו עונש חינוכי יעיל. העונש אינו נובע באופן טבעי מהמעשה, סוג כזה של עונשים משאירים תחושה של כעס ולא מחזקים את הקשר בין הילדים לגננת או בונים את סמכותה. חשוב אבל לציין שמפעולה אחת אי אפשר להסיק על התפקוד שלה כגננת. לכולם יש ימים פחות טובים ויותר טובים. כדאי לך לשוחח עם הורים נוספים בגן, האם יש תלונות נוספות. מבחינתך חשוב להסתכל על התפקוד הכולל של הילד בגן, להעזר בגננת הראשית ולתת חיזוקים לילד על התנהגות חיובית ביתר הימים בגן.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)