מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד מרביץ ומקללחני11/10/2011
שלום
הבן שלי בן 4 ו-8 חודשים . בתקופה האחרונה הוא מקלל המון ומרביץ , הגעתי למצב שכבר לא נעים לי ללכת איתו לאנשים הביתה או אפילו בגן השעשועים .
ברצוני לציין מספר עובדות בחייו יש לו אח קטן בן 8 חודשים שהוא מקנא בו . השנה הוא התחיל גן חדש אחרי יותר מ-4 שנים באותו גן . וגם צהרון חדש .
הגננת בצהרון כבר אמרה לי שהוא אלים.
אני די נואשת ולא יודעת מה לעשות ?
עוד דבר שאולי משפיע אני ואבא שלו חיים ביחד אך לאחרונה אנחנו רבים המון גם מול הילדים .
בבקשה תשובה אני נואשת ולא יודעת מה לעשות
עונשים לא עוזרים והוא מעולם לא מבקש סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מרביץ ומקלל - תגובה
סמדר ריינר17/10/2011שלום חני,
חשוב מאוד ללמוד להציב גבולות לילד. ייתכן שאתם מתקשים בכך. הדרכת הורים קצרה יכולה לעזור. חשוב מאוד להיות עיקביים, לתת חיזוקים חיוביים על התנהגות חיובית,לדבר בקול סמכותי וברור כשיש התהנגות אלימה, להפסקי אותה מייד, לא לנאום נאומים ארוכים, לא לנסות יותר מדי להסביר ושלכנע. הילד לא צריםך להסכים ולהשתכנע כדי להתנהג יפה, יש דברים שתאם פשוט קובעים ולא מבקשים. אם אתם עדיין לא מצליחים, כדאי כאמור לפנות להדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)