ילד מרביץ ומקלל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד מרביץ ומקלל
    חני
    11/10/2011

שלום

הבן שלי בן 4 ו-8 חודשים . בתקופה האחרונה הוא מקלל המון ומרביץ , הגעתי למצב שכבר לא נעים לי ללכת איתו לאנשים הביתה או אפילו בגן השעשועים .
    ברצוני לציין מספר עובדות בחייו יש לו אח קטן בן 8 חודשים שהוא מקנא בו . השנה הוא התחיל גן חדש אחרי יותר מ-4 שנים באותו גן . וגם צהרון חדש .
    הגננת בצהרון כבר אמרה לי שהוא אלים.
    אני די נואשת ולא יודעת מה לעשות ?
    עוד דבר שאולי משפיע אני ואבא שלו חיים ביחד אך לאחרונה אנחנו רבים המון גם מול הילדים .

בבקשה תשובה אני נואשת ולא יודעת מה לעשות

עונשים לא עוזרים והוא מעולם לא מבקש סליחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מרביץ ומקלל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מרביץ ומקלל - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2011

שלום חני,
    חשוב מאוד ללמוד להציב גבולות לילד. ייתכן שאתם מתקשים בכך. הדרכת הורים קצרה יכולה לעזור. חשוב מאוד להיות עיקביים, לתת חיזוקים חיוביים על התנהגות חיובית,לדבר בקול סמכותי וברור כשיש התהנגות אלימה, להפסקי אותה מייד, לא לנאום נאומים ארוכים, לא לנסות יותר מדי להסביר ושלכנע. הילד לא צריםך להסכים ולהשתכנע כדי להתנהג יפה, יש דברים שתאם פשוט קובעים ולא מבקשים. אם אתם עדיין לא מצליחים, כדאי כאמור לפנות להדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו