אחרי לידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    יעל
    11/10/2011

יש לי ילד בן שנתיים וחצי,וילדתי בן נוסף לפני שלושה חודשים.

כשהייתי בהריון,על מנת לשתף אותו בתהליך של אח קטן וחדש וכו,היינו מקריאים סיפור גם לתינוק שבבטן.תוך כדי,הוא גם גילה שיש לי פופיק בבטן,נקודת חן,ציצי (יודע מהנקה) וכו.עד היום,הוא "מאניש" את כל האיברים הללו,ולעיתים אני לא בטוחה,האם הוא מבין שהם חלק ממני.כששואלים אותו למי בטן שייכת,ופופיק וציצי,הוא אומר שלאמא,כלומר הוא מבין.אבל הוא שואל המון פעמים ביום,מה ציצי אומר על זה שעידו(שם בדוי)קופץ על המיטה? או שאני אומרת לו בוא תן לי נשיקה,"לא,רק לציצי".או למשל הוא בא אלי ואומר הנה קטפתי פרח בשביל בטן,או הכנתי ציור לנקודה(נקודת חן בבטן שלי.

בקיצור,רציתי לשאול,האם הכל בסדר?האם אני עשיתי משהו לא נכון?האם לשתף עם זה פעולה?או להגיד שכל החלקים האלה הם בעצם אמא?

אני ממש אובדת עצות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2011

שלום יעל,
    אין כאן נורמלי או לא נורמלי, זה ילד קטן וצריך לכוון אותו. נראה לי שכדאי להגיד לו שלא נותנים נשיקה לציצי אלא לאמא על הלחי. בשלב הזה זה מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו