מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק שבוכה הרבהאמא תשושה07/05/2007
שלום!
אני אמא לתינוק ראשון בן חודשיים.
מאז שהקטן נולד כמעט כל הזמן הוא בוכה.
ניסינו הכל- החל מאמבטיה, נדנוד, חיבוק וכו'
על שינה אין על מה לדבר... הוא נרדם ל10 דקות ומתעורר ורק בתינוכיס הוא ישן.
הוא לא עלה מספיק במשקל ולכן אנחנו במעקב רציף בטיפת חלב ונותנים מעט תוספות...
הייתי אמורה לחזור ללימודים וזה לא נראה אפשרי כרגע
אני מתוסכלת ומיואשת..
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל המון מזל טוב
אני07/05/2007הרופאה בדקה אולי זה קשור לגזים?
אני לילדים שלי היתי נותנת תה שומר וזה קצת הרגיע.
אך כדאי שתתיאצי עם הרופאה.
טיפת חלב תגיד לך שלא כדאי כי הוא יתמלא ולא ירצה לאכול. אבל לדעתי קצת 20 30 ML בבקבוק זה לא נורא.
אולי הוא לא עולה במשקל כי הבטן שלו מלאה בגזים ואז הוא לא אוכל הרבה.
בכל אופן שיהיה בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק שבוכה הרבה
שרון באומל07/05/2007שלום ומשל טוב.
החודשים הראשונים עם תינוק חדש יכולים להיות קשים, מייאשים ומאוד מאוד מעייפים. אני מצטרפת לעצתה של "אמא אחת" ללכת להתייעץ עם רופא. לך אני מציעה לחפש קבוצת אימהות באיזור מגורייך, על מנת לשמוע בעיקר שאת לא לבד.
את יכולה להיכנס לאתר "tooty" - יש שם מגוון של קבוצות בכל איזורי הארץ.
זה יעבור, אני מבטיחה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)