מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת שנה ו-9 חודשים מפחדת מרעשיםנטלי13/10/2011
שלום רב,בתי בת השנה ו-9 חודשים ילדה מאוד בישנית.לוקח לה זמן להשתחרר בסביבה חדשה וליד אנשים שהיא לא מכירה.אני מבינה שזה טבעי ומאפיין חלק מהילדים.אגב,היא ילדה בדרך כלל בריאה ומתפתחת מאוד יפה.מדי פעם שמתי לב שאם אנו נמצאות יחד(נניח תוך כדי משחק בבית) ואני אומרת לה משהו בבקול טיפה יותר חזק -היא ממש רצה אלי בפחד.בהתחלה לא ממש התרגשתי מזה אך לאחרונה היינו יחד במשחקיה (אצלנו בבניין רק אני והיא) וקראתי לה בקול שמח ,היא שוב רצה אלי בפחד.נסיתי לעשות את זה שוב לאחר כמה דקות,על מנת לגבש את הדעה,הילדה רצה אלי וגם אחרי זה פחדה להגיע לכדור לבד.אתמול קרה דבר שבכלל הלחיץ אותנו.הגיעו אלינו זוג חברים עם ילדה בת גילה ושהיא מכירה .כאשר הילדה שלהם בכתה-הילדה שלי ממש נכנסה להתקף חרדה.רעדה ולא הפסיקה להיצמד אלי.זה המשיך לפחות חצי שעה ברציפות וחזר על עצמו כמה פעמים(כל פעם שהילדה שלהם בכתה).האם יש צורך לפנות למישהו(רופא התפתחותי למשל)?בתודה מראש נטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת שנה ו-9 חודשים מפחדת מרעשים - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט16/10/2011נטלי שלום,
עם כל הקושי שאת מתארת, ההתנהגויות של בתך הן בטווח הנורמה לגילה. לרוב,.החרדות נךלו חולפות לקראת גיל ארבע. עד אז, חשוב להרגיע אותה כשהיא זקוקה לכם. במקביל חשוב לעודד אותה להישאר באירוע או בקרבת הדבר שמעורר חרדה. ולחשוף אותה כל הזמן לעוד אובייקטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת שנה ו-9 חודשים מפחדת
נטלי22/10/2011תודה רבה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)