מקלחת משותפת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקלחת משותפת
    יעל
    14/10/2011

שלום. אני חד הורית לבן שנתיים וחצי. עד לפני כחודשיים שלושה התקלחנו תמיד בנפרד. מאז מדי פעם (אחת לשבוע בממוצע) יוצא שאנחנו מתקלחים יחד. או שהוא צופה בי ואז מתקלח אחרי. לפני המקלחות יצא שהוא רואה אותי פה ושם ערומה או מתלבשת. בתחילה עסק בהשוואות (לאמא יש ציצי גדול - שלי קטן או לאמא טוסיק גדול) אבל לא מתעסק בזה הרבה מדי. בעיקר לומד לחקות את תנועות המקלחת... שאלתי היא בטווח הארוך - האם תקין ? כיצד עלול/עשוי להשפיע עליו ?ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלחת משותפת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלחת משותפת - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2011

שלום יעל,
    כדיא להפסיק עם המקלחות המשותפות בהקדם, הם מעמיסות על הילד שלך גירוי מיני שלא מתאים לגילו, ועלולות לגרום להתנהגויות מיניות שלא מותאמות מצידו - כלפייך וגם בחוץ, כול אוננות מוגברת .ונגיעה לא תאימה בילדים ובך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי מקלחת של בן עם אביו?

אורית
    19/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי מקלחת של בן עם אביו? - תגובה

סמדר ריינר
    20/10/2011

שלום מ,
    זה גם דבר מאוד לא רצוי. חשפיה מוקדמת ש בן לאיבר המין של אביו, שיכול להראות גדול ומפחיד, לעומת שלו, לא תורם להתפתחות התקינה של המיניות והגבריות של הילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו